طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

tasvirezendegi.ir1902.jpg


طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان


تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ را برایتان درنظر گرفته ایم. خواص درمانی گل سرخ بر کسی پوشیده نیست و اطبای معروف هم خوردن آن را توصیه کرده اند.




مواد اولیه :
آرد 900 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ 1 لیوان سر خالی
گردو یا بادام پودر شده 1 لیوان سر خالی
پودر شکر 3 لیوان و نیم
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه حلوای گل سرخ :
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا