طرز تهیه حلوای هویج رولتی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه حلوای هویج رولتی

tasvirezendegi.ir203.jpg
طرز تهیه حلوای هویج رولتی

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت


مواد اولیه :
برای 12 نفر
هویج (خردشده) 500گرم
آرد سفید 125گرم
شکر 200گرم
گلاب 2/3پیمانه
روغن مایع 100گرم
پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری
نان میکادو 2تا3عدد



طرز تهیه :
ابتداهویج هارا درظرف مناسب ریخته وباشیر یا آب کاملا میپزیم مقدارآن باید به حدی باشد که روی هویج ها را بگیرد وقتی کاملا پخت وشیر یا آب به خورد هویج ها رفت از روی حرارت برداشته ومیکس میکنیم باید کاملا به شکل پوره دربیاید سپس آرد را درظرفی دیگرکه بهتراست ماهیتابه باشد تا حرارت بهتربه آن برسد تفت میدهیم فقط باید خامی آردگرفته شود نباید تغییر رنگ دهدبعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برداشته و هویج پوره شده را روی حرارت قرارمیدهیم حالا باید آردرا اضافه کرده کمی مخلوط کنیم سپس بقیه موادکه شامل شکر،گلاب،هل وروغن است رااضافه وکاملا مخلوط می کنیم بهتراست حرارت ملایم باشد تا مواد ته نگیرد آنقدرهم میزنیم تا روغنی که روی مواد ایستاده کاملا به خوردهویج برودحال نان میکادو راداخل یک سینی قرار داده وموادرا که بایدکاملا داغ باشد روی آن میریزیم حرارت موادباعث نرم شدن وانعطاف پذیری نان می شودکمی ازلبه ها راخالی گذاشته و موادرا روی نان پخش میکنیم سپس آن را رول کرده ودریخچال میگذاریم تا خنک شودوبعدآن را برش میدهیم برای تزیین میتوان از پودر نارگیل یاپسته استفاده کرد.



نکات :
1.لطفااز دیدن روغن اضافی روی مواد نترسیدوهمچنان به هم زدن ادامه دهیدتا روغن به خوردهویج بروداگرهم کمی ازروغن باقی ماندآن را خالی کنید.
2.اگرمیخواهیدحلوا شیرین ترشودمیتوانید تامیزان325گرم شکر را زیادترکنید.
3.برای زیباتر شدن مقداری از حلوارا در دست به شکل هویج درآورده و سر آن خلال پسته گذاشته وبا چاقو چندشیار روی بدنه هویج ایجادکنید.



منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
 
  • پیشنهادات
  • مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,555
    امتیاز
    898
    سن
    27
    دو روش تهیه حلوای هویج

    tasvirezendegi.ir390.jpg


    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما


    حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ است .




    مواد اولیه :
    کنجد 4-5 قاشق
    خرما ی رطب 20عدد
    زعفران دم کرده 2قاشق
    آب 1لیوان
    گلاب به میزات لازم
    هویج متوسط 8 عدد
    روغن مایع مخصوص سرخ یا کره یا روغن حیوانی نصف لیوان
    آرد نانوایی یک و نیم لیوان
    شکر یک لیوان
    خلال پسته و گل محمدی خشک به مقدار لازم


    طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما :

    ـ خرما ی رطب نسبتاٌسفت هسته گرفته را چرخ کنید و در در یخچال گذاشته تا سفت شود بعد کف دست را چرب کرده و از خرما گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و در دست و سپس در کنجد بغلتانید .
    ـ شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد شود.
    ـ هویج را پس از پاک کردن سطح پوست و شستن ، پخته و سپس هویج بدون آب را همراه با شهد پوره کنید .
    ـ گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید .
    ـ آرد را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید . سپس روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . در تمام مراحل حرارت را زیاد نکنید تا رنگ آرد عوض نشود و حلوا خوشرنگ از آب در آید در صورت تمایل به جای نیمی از آرد نانوایی میتوانید از آرد برنج هم استفاده کنید .
    ـ پوره را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا قوام بیاید .
    ـ اگر می خواهید حلوا چرب تر باشد مقدار بیشتری روغن بریزید .
    حلوا را به شکل بیضی در دیس ریخته و با پشت قاشق صاف کرده و لبه های حلوا را تزئین کنید چون میزان روغن در این حلوا کم است برای جلوگیری از ترک خوردن لبه های حلوا ، سرعت عمل به خرج دهید و روی حلوا را با خرما و پسته و گل تزئین کنید .



    حلوای هویج به روشی دیگر


    tasvirezendegi.ir391.jpg


    حلوای هویج



    مواد لازم :

    آرد = 1پپمانه
    روغن = به میزان لازم
    شکر = 2-3 پیمانه
    هویج = حدود 3 کیلو
    زعفران حل شده در آب = 1استکان
    گلاب = 3 قاشق غذاخوری
    خلال پسته و نارگیل = مقداری



    طرز تهیه:
    هویج رابه قطعه های کوچکتر خرد کرده بامقداری آب روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزد. سپس شکر را هم به آن اضافه میکنیم تا کاملا جذب هویج شود. بعد از خنک شدن هویج پخته شده را که هنوز حدود 1 لیوان آب دارد را با مخلوط کن خوب میزنیم تا کاملا له شده و به شکل پوره درآید.
    آرد راروی حرارت ملایم خوب تفت میدهیم تا بو بگیرد و رنگش تیره شود. سپس آنقدری روغن مایع به آن اضافه میکنیم تا خمیری شود. بعد هویج میکس شده را کم کم به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد. و ‍زعفران حل شده و گلاب را هم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آنجا که غلظت مورد نظر به دست آید.

    هرچه میزان هویج شما نسبت به آردتان بیشتر باشد حلوای خوشمزه تری خواهید داشت.

    در نهایت حلوا را در ظرف های مورد نظرتان چیده و روی آن را با با خلال پسته و نارگیل تزیین کنید



    منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,555
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج

    46032.jpg


    طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج


    حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین !!!!!!



    مواد اولیه :
    آرد 1 پیمانه +1 ق س
    روغن مایع نصف پیمانه + ۲ ق س
    شکر۲ پیمانه + ۲ ق س
    گلاب نصف پیمانه + ۴ ق س
    هویج نیم کیلو
    زعفران آب کرده به مقدار لازم


    نکته : منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .



    طرز تهیه :
    ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.
    برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
    آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

    46033.jpg


    زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

    نکته : رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.

    46034.jpg
    بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.

    46035.jpg
    هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.

    46036.jpg
    هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.

    46038.jpg
    و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.

    46039.jpg
    سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
    مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید…


    46037.jpg


    46040.jpg


    46041.jpg


    46042.jpg
    وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.
    نکته : حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.

    46043.jpg
    برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
    اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
    و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.

    46045.jpg
    و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.و داخل ظرف سرو بچینین.
    بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!…



    نوش جان



    46032.jpg


    منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا