- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه حلوای هویج رولتی
طرز تهیه حلوای هویج رولتی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه :
برای 12 نفر
هویج (خردشده) 500گرم
آرد سفید 125گرم
شکر 200گرم
گلاب 2/3پیمانه
روغن مایع 100گرم
پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری
نان میکادو 2تا3عدد
طرز تهیه :
ابتداهویج هارا درظرف مناسب ریخته وباشیر یا آب کاملا میپزیم مقدارآن باید به حدی باشد که روی هویج ها را بگیرد وقتی کاملا پخت وشیر یا آب به خورد هویج ها رفت از روی حرارت برداشته ومیکس میکنیم باید کاملا به شکل پوره دربیاید سپس آرد را درظرفی دیگرکه بهتراست ماهیتابه باشد تا حرارت بهتربه آن برسد تفت میدهیم فقط باید خامی آردگرفته شود نباید تغییر رنگ دهدبعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برداشته و هویج پوره شده را روی حرارت قرارمیدهیم حالا باید آردرا اضافه کرده کمی مخلوط کنیم سپس بقیه موادکه شامل شکر،گلاب،هل وروغن است رااضافه وکاملا مخلوط می کنیم بهتراست حرارت ملایم باشد تا مواد ته نگیرد آنقدرهم میزنیم تا روغنی که روی مواد ایستاده کاملا به خوردهویج برودحال نان میکادو راداخل یک سینی قرار داده وموادرا که بایدکاملا داغ باشد روی آن میریزیم حرارت موادباعث نرم شدن وانعطاف پذیری نان می شودکمی ازلبه ها راخالی گذاشته و موادرا روی نان پخش میکنیم سپس آن را رول کرده ودریخچال میگذاریم تا خنک شودوبعدآن را برش میدهیم برای تزیین میتوان از پودر نارگیل یاپسته استفاده کرد.
نکات :
1.لطفااز دیدن روغن اضافی روی مواد نترسیدوهمچنان به هم زدن ادامه دهیدتا روغن به خوردهویج بروداگرهم کمی ازروغن باقی ماندآن را خالی کنید.
2.اگرمیخواهیدحلوا شیرین ترشودمیتوانید تامیزان325گرم شکر را زیادترکنید.
3.برای زیباتر شدن مقداری از حلوارا در دست به شکل هویج درآورده و سر آن خلال پسته گذاشته وبا چاقو چندشیار روی بدنه هویج ایجادکنید.
منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه :
برای 12 نفر
هویج (خردشده) 500گرم
آرد سفید 125گرم
شکر 200گرم
گلاب 2/3پیمانه
روغن مایع 100گرم
پودر هل سبز 1قاشق مرباخوری
نان میکادو 2تا3عدد
طرز تهیه :
ابتداهویج هارا درظرف مناسب ریخته وباشیر یا آب کاملا میپزیم مقدارآن باید به حدی باشد که روی هویج ها را بگیرد وقتی کاملا پخت وشیر یا آب به خورد هویج ها رفت از روی حرارت برداشته ومیکس میکنیم باید کاملا به شکل پوره دربیاید سپس آرد را درظرفی دیگرکه بهتراست ماهیتابه باشد تا حرارت بهتربه آن برسد تفت میدهیم فقط باید خامی آردگرفته شود نباید تغییر رنگ دهدبعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برداشته و هویج پوره شده را روی حرارت قرارمیدهیم حالا باید آردرا اضافه کرده کمی مخلوط کنیم سپس بقیه موادکه شامل شکر،گلاب،هل وروغن است رااضافه وکاملا مخلوط می کنیم بهتراست حرارت ملایم باشد تا مواد ته نگیرد آنقدرهم میزنیم تا روغنی که روی مواد ایستاده کاملا به خوردهویج برودحال نان میکادو راداخل یک سینی قرار داده وموادرا که بایدکاملا داغ باشد روی آن میریزیم حرارت موادباعث نرم شدن وانعطاف پذیری نان می شودکمی ازلبه ها راخالی گذاشته و موادرا روی نان پخش میکنیم سپس آن را رول کرده ودریخچال میگذاریم تا خنک شودوبعدآن را برش میدهیم برای تزیین میتوان از پودر نارگیل یاپسته استفاده کرد.
نکات :
1.لطفااز دیدن روغن اضافی روی مواد نترسیدوهمچنان به هم زدن ادامه دهیدتا روغن به خوردهویج بروداگرهم کمی ازروغن باقی ماندآن را خالی کنید.
2.اگرمیخواهیدحلوا شیرین ترشودمیتوانید تامیزان325گرم شکر را زیادترکنید.
3.برای زیباتر شدن مقداری از حلوارا در دست به شکل هویج درآورده و سر آن خلال پسته گذاشته وبا چاقو چندشیار روی بدنه هویج ایجادکنید.
منبع:سوران / مجله تصویر زندگی