مواد لازم برای حلوای مجلسی
آرد سنگک یک کیلو (شش پیمانه)
روغن نباتی دو پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره 100 گرم
حلوا شکری 100 گرم
پودر گل سرخ یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
مواد لازم شربت حلوا
شکر چهار پیمانه
آب دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای مجلسی
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم.
سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)
سپس حلواشکری رنده شده را به آن می افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم تر می کنیم تا پودرنارگیل و کنجد نسوزد.
بعد سایر ادویه ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل سرخ و فلفل سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می زنیم.
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود،
وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.
آرد سنگک یک کیلو (شش پیمانه)
روغن نباتی دو پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره 100 گرم
حلوا شکری 100 گرم
پودر گل سرخ یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
مواد لازم شربت حلوا
شکر چهار پیمانه
آب دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای مجلسی
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم.
سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه)
سپس حلواشکری رنده شده را به آن می افزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایم تر می کنیم تا پودرنارگیل و کنجد نسوزد.
بعد سایر ادویه ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل سرخ و فلفل سیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می زنیم.
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود،
وقتی شربت قوام آمد آن گاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.