طرز تهیه حلوای پرتقالی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه حلوای پرتقالی

tasvirezendegi-ir-1332.jpg

دستور پخت حلوای پرتقالی

حلوای پرتقالی یه حلوای خوش عطر و خوشمزه برای دوستداران عطر و طعم پرتقاله. ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ و سرو ﺍﯾﻦ ﺣﻠﻮﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ یا تارت می تونید استفاده کنید.




مواد لازم برای تهیه حلوای پرتقال :

آرد گندم 2پیمانه
شکر 2پیمانه
روغن 1پیمانه
آب پرتقال 1 پیمانه
هل 1/4 قاشق چایخوری
محلول زعفران 2 ﻗﺎﺷﻖ سوپخوری
گلاب 3/4 پیمانه



طرز تهیه حلوای پرتقال :
روغن رادر ظرفی بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و رنگش طلایی شود.

ﺩﺭﺣﯿﻦ تفت ﺩﺍﺩﻥ آرد ، گلاب را با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( فقط درحد جوش امدن وحل شدن شکرکافیه )

آرد را از روی حرارت بردارید و شربت حاصل را روی اون بریزید.

بعد روی حرارت هم بزنید و همزمان هل ، زعفران و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و هم بزنید ﺗﺎ ﺣﻠﻮﺍ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ.
ﻧﮑﺘﻪ : ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺗﯿﺮﮔﯽ ﻭ ﺭﻭﺷﻨﯽ ﺣﻠﻮﺍ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ ﺗﻔﺖ ﺍﺭﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺍیست.



tasvirezendegi-ir-1347.jpg

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ برای تهیه بیسکویت زیر حلوای پرتقالی :

آرد قنادی 350 گرم

کره یا مارگارین منجمد 150 گرم

پودرقند 100 گرم

تخم مرغ معمولی 60 گرمی یک عدد

مقدار کمی نمک

مقداری وانیل
طرز تهیه :

آرد ، پودرقند ، نمک و مارگارین را درون ظرف غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند.

سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده، دوباره هم بزنید.

مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید.


اگر وقت داشتید ، خمیر را یک ربع ساعت در یخچال بگذارید، اگر نه همان لحظه خمیر را مابین دو قطعه نایلون به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده، قالب بزنید.

برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند.

وقتی خنک شدند ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنید.



منبع:کانال پخت و پز آسان / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا