- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه حلوای تیره مجلسی
طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی
مواد اولیه :
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
آب 1 و نیم لیوان
گلاب 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع 2/3 لیوان
آرد گندم 2 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق چایخوری
برای تهیه شیره حلوا :
باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ،نیازی به قوام آمدن شیره نیست.
برای تهیه حلوای تیره :
روغن را داخل قابلمه ای دیگر حرارت دهید تا گرم شود.
آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
تا رنگ ارد کرمی شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرمی شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید و همچنان حرارت دهیدتا آرد سرخ شده و قهوه ای شود.
حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.
نکته :
برای تیره شدن رنگ حلوا از 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تعجب نکنید رنگ حلوا بسیار عالی میشود و هیچ تاثیری در طعم آن ندارد. پودر کاکائو را در زمان اضافه شدن روغن بریزید.
منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی
مواد اولیه :
زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری
آب 1 و نیم لیوان
گلاب 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 50 گرم
روغن مایع 2/3 لیوان
آرد گندم 2 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق چایخوری
برای تهیه شیره حلوا :
باید شکر ، اب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ،نیازی به قوام آمدن شیره نیست.
برای تهیه حلوای تیره :
روغن را داخل قابلمه ای دیگر حرارت دهید تا گرم شود.
آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
تا رنگ ارد کرمی شود ، بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرمی شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید و همچنان حرارت دهیدتا آرد سرخ شده و قهوه ای شود.
حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.
نکته :
برای تیره شدن رنگ حلوا از 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید تعجب نکنید رنگ حلوا بسیار عالی میشود و هیچ تاثیری در طعم آن ندارد. پودر کاکائو را در زمان اضافه شدن روغن بریزید.
منبع:سوران / مجله تصویر زندگی