طرز تهیه کوکوی گل کلم

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 145
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
: احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.

مواد مورد نیاز:
  • گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 ق س
  • سرکه: 1 ق س
  • زرد چوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

1187259_345.jpg


روش پخت

1. گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

2. گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

3. داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

4. مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

5. کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا