- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
طرز تهیه کوکوی جوانه ماش ؛ سریع و آسان
کوکوی جوانه یک غذای ایرانی با جوانه ماش و هویج است که طعم بسیار دلچسبی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید.
مواد لازم برای کوکوی جوانه
طرز تهیه کوکوی جوانه
برای درست کردن این کوکو ابتدا مواد را حاضر کنید .
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای کنید ، پیاز را هم نگینی خرد کنید.
هویج را با مقداری آب ، نیم پز کنید و قارچ ها را پس از ورقه ای کردن در مقداری روغن تفت دهید.بعد بادمجان های حلقه ای شده را با هویج نیم پز شده و خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. پیاز ها را هم سرخ کنید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با کمی نمک و ادویه خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند.بعد به آن قارچ ، پیاز ، هویج ، جوانه ماش ، بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.و مایه را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و تمام سطح آن را یکدست کنید.
وقتی یک طرف کو کو سرخ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
کوکوی جوانه آماده شده را با انواع سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی جوانه
کوکوی جوانه جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
کوکوی جوانه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کوکوی جوانه یک غذای ایرانی با جوانه ماش و هویج است که طعم بسیار دلچسبی دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید.
مواد لازم برای کوکوی جوانه
- تخم مرغ :4 عدد
- قارچ :200 گرم
- هویج :2 عدد
- پیاز :2 عدد
- بادمجان :2 عدد
- فلفل دلمه ای نگینی خرد شده :1 عدد
- جوانه ماش :1 پیمانه
- روغن مایع :نصف پیمانه
- ادویه مخصوص :1 قاشق چایخوری
- نمک :به مقداری کافی
طرز تهیه کوکوی جوانه
برای درست کردن این کوکو ابتدا مواد را حاضر کنید .
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای کنید ، پیاز را هم نگینی خرد کنید.
هویج را با مقداری آب ، نیم پز کنید و قارچ ها را پس از ورقه ای کردن در مقداری روغن تفت دهید.بعد بادمجان های حلقه ای شده را با هویج نیم پز شده و خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. پیاز ها را هم سرخ کنید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با کمی نمک و ادویه خوب هم بزنید تا سفیده و زرده با هم یکدست شوند.بعد به آن قارچ ، پیاز ، هویج ، جوانه ماش ، بادمجان ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.و مایه را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود و بعد مایه کوکو را داخل تابه بریزید و تمام سطح آن را یکدست کنید.
وقتی یک طرف کو کو سرخ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ شود.
کوکوی جوانه آماده شده را با انواع سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی جوانه
کوکوی جوانه جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقهمیباشد .
کوکوی جوانه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .