لـ*ـذت آشپزی

  • شروع کننده موضوع Pari_A
  • بازدیدها 435
  • پاسخ ها 21
  • تاریخ شروع

Pari_A

کاربر اخراجی
عضویت
2017/02/27
ارسالی ها
2,766
امتیاز واکنش
14,439
امتیاز
746
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک غذا ویژه را آماده کرده‌ایم که مربوط به غذاهای شرق آسیا می‌باشد امیدواریم یک بار هم شده این غذا را درست کرده و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.


مواد لازم :
  • 450 گرم سوسیس تند
  • 450 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • 850 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • یک عدد پیاز ، خرد شده
  • 180 گرم رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • دو قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز
  • ده فنجان خرد شده کلم
    طرز تهیه :
    یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تاکمی گرم شود سپس گوشت گاو و سوسیس را به مدت 7 تا 10 دقیقه تفت می‌دهیم تا ترد شوند سپس مواد را تخلیه کرده و روغن و چربی را جدا می‌کنیم.

    گوجه فرنگی خرد شده ، پیاز ، رب گوجه فرنگی ، سرکه ،پودر فلفل قرمز ، نمک و تکه‌های فلفل قرمز را به مخلوطسوسیس و گوشت اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم پس از آن کلم‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مواد را در یک ماهیتابه ریخته و به مدت 25 دقیقه روی حرارت متوسط می‌پزیم.
 
  • پیشنهادات
  • Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    اگر میخواهید برای عید نوروز یک شیرینی خوشمزه خانگی بپزید مجله آشپزی آلام تو به شما این مافین خوشمزه را پیشنهاد میکند.

    مواد لازم:
    • یک عدد تخم مرغ بزرگ
    • یک پیمانه موز
    • یک پیمانه کدوسبز
    • یک چهارم پیمانه شربت افرا یا عسل
    • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
    • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
    • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
    • یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین
    • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
    • یک و یک چهارم پیمانه آرد
    • شکلات تلخ 70 درصد
    • اسپری آشپزی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه:
    1. ابتدا فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با اسپری آشپزی چرب نمایید و کنار بگذارید.
    2. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را بشکنید. موز را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه مواد به جز آرد و شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ارد را اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید. زیاد هم نزنید. تکه‌های شکلات را نیز اضافه کنید.
    3. حالا مواد را داخل سینی فر یا ظروف مافین بریزید و در فر به مدت 22 دقیقه بپزید. شما می‌توانید مافین‌های آماده شده را در یک مکان خشک برای چند روز نگه دارید. همچنین در فریزر مدت نگهداری تا سه ماه افزایش پیدا می‌کند.
    اطلاعات تغذیه‌ای:
    • کالری:159.9
    • چربی کل: 7.6 گرم
    • کلسترول:15.5 میلی گرم
    • سدیم:57.3 میلی گرم
    • کربوهیدرات: 22.3 گرم
    • فیبر:3.2 گرم
    • پروتئین: 3.4 گرم
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه و سالم هستید؟ با مجله آشپزی همراه شوید تا طرز تهیه گوجه شکم پر را یاد بگیرید.

    به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ گوجه فرنگی شیرین پر شده از آرد سوخاری و انواع سبزیجات تازه و معطر یک غذای فرعی تازه و خوشمزه در کنار غذای اصلی می باشد. به ساده ترین شکل ممکن می توان این غذای خوشمزه را با موادی ارزان و در دسترس تهیه کرد. تخمه های گوجه فرنگی گرفته می شود و با سبزیجات تازه و آرد سوخاری پر می شود.

    مواد لازم:
    • ۶ عدد گوجه فرنگی
    • ۴ الی ۵ عدد نان سوخاری
    • ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
    • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
    • ½ قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
    • ۱ عدد پیاز کوچک قرمز
    • ۲ حبه سیر
    • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • نمک و فلفل
    دستور تهیه:
    فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنیدو یک عدد سینی مستطیل فر را برداشته و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آن را چرب کنید. گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید و آب گوجه فرنگی و تخمه های آن را بیرون بریزید. سپس آن ها را کنار بگذارید.

    نان سوخاری ها و سبزی ها باید تازه باشند. سبزی خشک استفاده نکنید. سبزی خشک و نان سوخاری خشک مناسب این غذا نیستند. سیر و پیاز را خرد کنید.

    لبه های نان را با چاقو جدا کنید. آن ها را خرد کرده و داخل غذا ساز آسیاب کنید تا شکل بگیرد. پیاز، سبزی و سیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.

    Stuffed-Tomatoes-3.jpg


    گوجه فرنگی ها را با دستمال کاغذی خشک کنید و آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن ها نمک و فلفل بریزید. روی گوجه فرنگی ها را با مواد بپوشانید. برای هر گوجه فرنگی به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مواد استفاده کنید. در آخر سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزد و مواد روی آن ها طلایی رنگ شود.

    Stuffed-Tomatoes-2.jpg


    روی گوجه فرنگی ها مقداری روغن زیتون بریزید و به عنوان پیش غذا یا غذای فرعی در کنار مرغ کبابی، ماهی یا گشوت کبابی سرو کنید.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    غذاهای هندی را با طعم تندشان میتوان شناخت که البته برای خیلی ها بسیار لذیذ و لـ*ـذت بخش هستند در این آموزش آشپزی با ما همراه شوید تا طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه را یاد بگیرید.

    به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ چه دوست داشته باشید از مهمان ها به خوبی پذیرایی کنید و یا این که بخواهید از یک روز سرد بارانی لـ*ـذت ببرید می توانید این غذای تند هندی را امتحان کنید. با این دستور گام به گام حتی اگر برای اولین بارتان هم باشد می توانید این غذا را به راحتی و بدون هیچ نقصی درست کنید. در این غذا پیاز همراه با آرد نخودچی، آرد برنج و ادویه جات تند در روغن سرخ می شود.

    مواد لازم:
    • ۳ عدد پیاز متوسط
    • ½ پیمانه آرد نخودچی
    • ¼ پیمانه آرد برنج
    • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل
    • ادویه کاری
    • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل
    • مقدار کمی جوش شیرین
    • ۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
    • روغن
    • نمک
    دستور تهیه:
    step-1.jpg


    پیازها را در داخل ظرف بزرگی خرد کنید.

    step-2.jpg


    آرد نخودچی، آرد برنج، زنجبیل، کاری، پودر فلفل، جوش شیرین، گشنیز و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

    step-3.jpg


    مواد را با قاشق خوب هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

    step-4.jpg


    کمی آب (به اندازه ¼ فنجان) به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد جذب پیاز شود. مراقب باشید که آب زیاد به مواد اضافه نکنید چون مواد آبکی می شود و دیگر پیاز بعد از سرخ شدن حالت چیپس پیدا نمی کند.

    step-5.jpg


    روغن را داخل تاوه داغ کنید. داغ بودن روغن را امتحان کنید. به این صورت که چند قطره از مواد داخل تاوه بریزید اگر به سرعت بالا آمد پس روغن برای آماده سرخ کردن است. مواد را در اندازه های کم داخل تاوه بریزید، شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا پیازها طلایی شوند.

    step-6.jpg


    سپس پیازها را از روغن در بیاورید و روغن اضافی آن را با قرار دان روی دستمال کاغذی بگیرید. تمام پیازها را به همین روال سرخ کنید. داخل تاوه را زیاد پر نکنید چون باعث می شود پیازها به طور مساوی سرخ نشوند.

    نکته: اگر مواد پاکودا را برای دو روز درست کرده اید نیازی نیست که به آن آب اضافه کنید. همان آبی پیاز کافی می باشد. در صورت نیاز فقط ۱ الی ۲ قاشق چای خوری آب به موادتان اضافه کنید.

    شعله گاز را بیش از حد کم نکنید چون پیازها تر می شوند و روغن زیادی را جذب می کنند.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    اگر میخواهید در تهیه سالاد خود تنوع به خرج دهید بهتر است که کلاً یک سالاد خارجی خوشمزه درست کنید.

    به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ سالاد روسی سالادی است بسیار خوشمزه که از ترکیب ژامبون، سیب زمینی پخته،
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و سس مایونز تهیه می شود. این سالاد در روزهای سرد زمستان بسیار مناسب است.

    مواد لازم سالاد روسی:
    • سس مایونز
    • سیب زمینی
    • ژامبون
    • نخود فرنگی
    • هویج
    • خیارشور
    • تخم مرغ
    طرز تهیه سالاد روسی:
    سیب زمینی و هویج ها را بپزید، آبکش کنید و خرد کنید.

    ژامبون ها را خرد کنید.

    آب خیارشورها را بگیرید.

    خیارشورها را خرد کرده و به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

    نخود فرنگی را اضافه کنید.

    Russian-salad-2.jpg


    سپس سس مایونز را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

    تخم مرغ ها را آب پز کرده و رنده کنید. سپس تخم مرغ های رنده شده را روی سالاد بریزید.

    کمی نمک به سالاد اضافه کنید. مراقب باشید نمک زیاد نریزید چون خیارشور به اندازه کافی شور هست.

    Russian-salad-3.jpg


    در انتها سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    سالاد یکی از اجزای اصلی برنامه غذایی شماست؟ چرا سالادهای خودتان را خوشمزه تر میل نمیکنید؟

    به گزارش آلامتو و به نقل از مردمان؛ در زیر دستوراتی سالم، بسیار رژیمی و البته خوشمزه سُس و چاشنی سالاد برایتان آورده‌ایم.

    677-300x300.jpg


    سُس عسل و خردل
    تندی خردل این سُس را به چاشنی بسیار مناسب برای سبزیجات تلخ‌تر مثل انواع کاسنی و اندیو تبدیل می‌‌کند. همچنین می‌توانید آن را همراه سبزیجات کرانچی مثل رازیانه و نان گندم کامل استفاده کنید.

    مواد لازم:

    ۱ حبه سیر، له‌شده
    ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
    ۱ و نیم قاشق مرباخوری خردل
    ۱/۲ قاشق مرباخوری عسل
    ۱/۸ قاشق چایخوری نمک
    پودر فلفل تازه، به میزان لازم
    ۱/۳ لیوان روغن‌زیتون

    دستور تهیه:

    سیر، سرکه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در کاسه‌ای کوچک با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را به تدریج به آن افزوده و هم بزنید.

    679-300x300.jpg


    سُس سیر خامه‌ای
    این سُس خامه‌ای از باترمیلک و مایونز کم‌چرب تهیه می‌شود که می‌توانید از آن روی سیب‌زمینی، پاستا یا سالاد استفاده کنید.

    مواد لازم:

    ۱/۲ لیوان باترمیلک
    ۱/۲ لیوان مایونز کم‌چرب
    ۱ و نیم قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
    ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده‌شده
    ۲ قاشق مرباخوری سُس سویا کم‌سدیم
    ۱ حبه سیر، له‌شده
    ۱/۸ قاشق مرباخوری نمک
    پودر فلفل تازه، به میزان لازم

    دستور تهیه:

    برای آماده کردن نصف لیوان باترمیلک، نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه یا سرکه سفید را به نصف لیوان شیر کم‌چرب اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس باترمیلک آماده، مایونز، آب لیموترش، پارمسان، سُس سویا، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.

    روی سُس را بپوشانید و بگذارید دو روز بماند، سپس مصرف کنید.

    680-300x300.jpg

    سُس سبزیجات خامه‌ای

    این سُس رژیمی و خامه ای را می‌توانید همراه با سالاد فصل یا سالاد سیب‌زمینی مصرف کنید. می‌توانید به جای سبزیجات خشک در دستور، از سبزیجات تازه خردشده هم استفاد کنید.

    مواد لازم:

    ۱/۴ لیوان خامه ترش کم‌چرب
    ۱/۲ لیوان مایونز کم‌چرب
    ۱/۳ لیوان ماست ساده کم‌چرب
    ۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
    ۱ قاشق غذاخوری خردل
    ۱ قاشق غذاخوری عسل
    ۱ و نیم قاشق مرباخوری پیاز یا پیازچه ریز خردشده
    ۱ و ۱/۴ قاشق مرباخوری ترخون یا شوید خشک
    ۱/۲ قاشق مرباخوری نمک
    پودر فلفل سفید، به میزان لازم

    دستور تهیه:

    برای آماده کردن خامه ترش، ۱/۸ لیوان باترمیلک آماده کرده، سپس آن را با ۱/۸ لیوان خامه کم‌چرب مخلوط کنید. بگذارید به مدت یک تا دو روز در دمای اتاق بماند.

    سپس مایونز، ماست، خامه ترش، سرکه، خردل، عسل، پیاز، ترخون (یا شوید) و نمک را در کاسه‌ای بریزید و خوب مخلوط کنید. به میزان دلخواه به آن پودر فلفل سفید اضافه کنید.

    روی سُس را بپوشانید و بگذارید تا ۵ روز بماند، قبل از مصرف حتماً آن را هم بزنید.

    681-300x300.jpg

    سُس سرکه‌ای سبزیحات

    این سُس تازه همراه با مخلوط سبزیجات فوق‌العاده خواهد بود. همچنین می‌توانید سُس مناسبی برای سالاد پاستای سرد باشد.

    مواد لازم:

    ۱/۴ لیوان روغن‌زیتون
    ۱/۴ لیوان آب مرغ
    ۱/۴ لیوان سرکه قرمز
    ۳ قاشق غذاخوری سبزیجات تازه، خردشده (مثل ریحان، ترخون، شوید، پونه یا مرزنجوش) یا ۱ قاشق غذاخوری مخلوط سبزیجات خشک
    ۲ قاشق غذاخوری موسیر، ریز خردشده
    ۱/۴ قاشق مرباخوری نمک
    ۱/۴ قاشق مرباخوری پودر فلفل تازه

    دستور تهیه:

    روغن‌زیتون، آب مرغ، سرکه، سبزیجات، موسیر، نمک و فلفل را در پارچی بریزید و در آن را سفت ببندید. آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود (یا مواد را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید).

    روی آن را بپوشانید و ۲ در در یخچال قرار دهید.

    682-300x300.jpg

    سُس لیمو و گشنیز

    با آب‌ پرتقال و گشنیز سُسی فوق‌العاده ترش و خوشمزه می‌توانید فراهم کنید که مطمئناً دوست خواهید داشت با همه جور غذا آن را امتحان کنید.

    مواد لازم:

    ۱ لیوان گشنیز تازه
    ۱/۲ لیوان روغن‌زیتون
    ۱/۴ لیوان آب لیموترش تازه
    ۱/۴ لیوان آب پرتقال تازه
    ۱/۸ قاشق مرباخوری نمک
    ۱/۴ قاشوق مرباخوری پودر فلفل
    پودر سیر، در صورت دلخواه

    دستور تهیه:

    گشنیزها را ریز خرد کنید، سپس آن را به همراه روغن‌زیتون، آب لیموترش تازه، آب پرتقال، نمک و فلفل در مخلوط‌کن بریزید تا مواد صاف و یکدست شود.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    طرز تهیه کوکوی گل کلم

    احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.
    ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.

    مواد مورد نیاز:

    • گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
    • تخم مرغ: 5 عدد
    • سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
    • پیاز (سرخ شده): 2 ق س
    • سرکه: 1 ق س
    • زرد چوبه: 1 ق چ
    • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    • روغن مایع: به میزان لازم

    1187259_345.jpg


    روش پخت

    1. گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

    2. گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

    3. داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

    4. مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

    5. کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گل کلم

    یک دستور آشپزی ساده با گل کلم و کره ی قهوه ای معطر که روی پاستا و کشمش و پنیر فتا را می پوشاند.
    یک دستور آشپزی ساده با گل کلم و کره ی قهوه ای معطر که روی پاستا و کشمش و پنیر فتا را می پوشاند. تنها 5 دقیقه باید کنار گاز بایستید تا قهوه ای شدن کره را تماشا کنید. این غذا برای تعداد کمی مناسب شام است اما می تواند غذای اصلی تعداد زیادی باشد.

    چرا این دستور آشپزی را دوست داریم؟ در همان زمانی که پاستا برای جوشیدن و پختن لازم دارد، همه ی کارهای دیگر انجام می شوند.

    تا به حال از خود پرسیده اید کره ی قهوه ای چیست؟ مطالب زیر را بخوانید و ببینید کره ی قهوه ای چیست و چگونه درست می شود.

    مواد لازم:

    • پاستا (پاپیونی یا فارفاله) 240 گرم
    • کشمش طلایی (یا کشمش معمولی) 1/3 فنجان
    • آب (جوش) 1 فنجان
    • گل کلم (ساقه گرفته) 3 فنجان
    • کره 4 قاشق سوپخوری
    • پنیر فتا (خرد شده) 1/4 فنجان
    • نمک طبق ذائقه
    • فلفل طبق ذائقه

    1177950_322.jpg


    چطور کره ی قهوه ای درست کنیم:

    درست کردن کره ی قهوه ای تنها 5 دقیقه زمان لازم دارد.

    1. باید یک تابه ی بزرگ و سنگین را روی شعله ی نسبتاً کم قرار دهید.

    2. آب کردن کره را شروع کنید اما همینطور که آب می شود کره را کف تابه بچرخانید. کره خیلی زود می سوزد پس موقع انجام این کار نزدیک تابه باشید.

    3. به چرخاندن کره روی حرارت ادامه بدهید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.

    4. زمانی که قهوه ای روشن و معطر شد شعله را خاموش کنید.

    شعله را نسبتاً پایین نگه دارید. کره ممکن است خیلی سریع بسوزد.

    1177951_456.jpg


    طرز تهیه:

    1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بست بپزید. زمانی که 3 دقیقه تا مدت پخته شدن پاستا مانده بود گل کلم را اضافه کنید. سپس آبکش کنید.

    1177952_487.jpg


    2. در این مدت کشمش ها را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید و تا موقعی که پاستا می پزد کنار بگذارید.

    1177953_525.jpg


    3. کره را در یک تابه ی سنگین بریزید و آب کنید و گهگاهی کره را در تابه روی حرارت نسبتاً پایین بچرخانید. آنقدر به چرخاندن ادامه بدهید تا رنگ کره تیره شود. کره بایستی قهوه ای روشن و معطر شود. حواستان به کره باشد، ممکن است خیلی سریع بسوزد.

    1177954_867.jpg


    4. زمانی که کره قهوه ای شد، پاستا و کلم را به آن اضافه کنید سپس کشمش آبکش شده را هم با پنیر فتای خرد شده داخل پاستا بریزید و هم بزنید. گرم سرو کنید.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه کومپیر ترکیه



    مواد لازم برای کومپیر ترکیه :

    سیب زمینی خیلی بزرگ 3 عدد
    کنسرو ذرت نصف پیمانه
    کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه
    سوسیس خرد شده و تفت داده شده یک پیمانه
    کالباس 4 ورق
    خیار شور یک پیمانه
    فلفل شیرین قلمی نصف پیمانه
    پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه
    سس مایونز مقداری
    سس کچاپ مقداری
    کره مقداری


    طرز تهیه کومپیر ترکیه :

    ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم شود .سپس بعد از 15 دقیقه خوب وقتی فر گرم شد، سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم و درجه فر را تا 250 درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم. چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم.



    مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.



    سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و کاسه ای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و پوره سیب زمینی را خالی می کنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط می کنیم.



    تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط می کنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر می گردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.



    این غذا یک غذای ترکیه ای محسوب می شود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازه های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه و مواد گفته شده بالا.
     

    Pari_A

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/02/27
    ارسالی ها
    2,766
    امتیاز واکنش
    14,439
    امتیاز
    746
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه رولت پنیری صبحانه



    زمان پخت : 20 دقیقه

    نوع غذا: صبحانه


    مواد لازم برای رولت پنیری مناسب برای 4 نفر :

    نان ترتیلا 4 عدد بزرگ
    پنیر خامه ای 250 گرم
    پنیر فتا (سفید) 250 گرم
    پیازچه خردشده ¼ پیمانه
    زغال اخته خشک 170 گرم


    طرز تهیه رولت پنیری :

    ایده خوب برای یک صبحانه خوب، رولت زغال اخته با پنیر فتا ایده خوبی برای یک صبحانه یا اسنک خوشمزه و مغذی است.

    از زغال اخته بدون هسته استفاده کنید، همچنین می‎توانید از آلبالو خشک به جای زغال اخته استفاده کنید. زمان کلی آماده سازی و تهیه این رولت 20 دقیقه است.



    پنیرها را ریز خرد کنید.

    زغال اخته، پنیر خامه‎ای، پنیر فتا و پیازچه‎های خرد شده را با هم مخلوط نمایید.

    از مخلوط آماده شده به ‎صورت یکنواخت روی تمامی سطح نان ها بمالید.



    نان ها را رول کنید و آن ها را در محافظ پلاستیکی (سلفون) بپیچید. حداقل به مدت 1 ساعت رول ها را در یخچال قرار دهید.

    هر یک از رول های نان‎ را به 12 قسمت ببرید و سرو کنید.

    می‎توانید قبل از رول کردن نان ‎ها تکه های ژامبون نیز روی مخلوط پنیر قرار دهید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا