دستور آشپزی: استیک ماهی.

ஜ ℱαт℮мℯ ஜ

کاربر ارزشمند تالار خانواده و زندگی
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/17
ارسالی ها
3,080
امتیاز واکنش
4,193
امتیاز
688
استیک ماهی امروز ما، غذایی نسبتا کم‌کالری و بسیار جذاب و خوش‌طعم است که می‌تواند جزو بهترین گزینه‌های غذایی برای ناهار افراد مبتلا به اضافه‌وزن هم باشد. مواد لازم برای تهیه این غذا برای ۴ نفر شامل مقداری روغن کانولا، ۱ فنجان آرد سوخاری سبوس‌دار، ۱ فنجان جوپرک پودرشده، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر، نصف قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک، ۲ عدد سفیده تخم‌مرغ بزرگ، نصف فنجان آرد گندم و ۴۵۰ گرم ماهی تیلاپیا می‌شود. برای آماده کردن استیک ماهی، ابتدا آرد سوخاری، پودر جو پرک، آبلیمو، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. حالا، تکه‌های ماهی را ابتدا در آرد گندم، سپس در سفیده تخم‌مرغ و درنهایت در ترکیب آرد سوخاری و ادویه‌ها، غوطه‌ور کنید. کمی روغن را روی ماهی‌های آغشته به مواد، اسپری کنید. برگه آلومینیومی را هم با کمی روغن چرب کنید و ماهی‌ها را روی آن بچینید. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و فویل را داخل آن بگذارید. اجازه دهید تا هر طرف ماهی‌ها به مدت حدود ۱۰ دقیقه، گریل شود. هر وعده از این غذا حاوی ۲۷۴ کیلوکالری انرژی، ۳ گرم چربی، ۵۷ میلی‌گرم کلسترول، ۳۳ گرم کربوهیدرات، ۲۹ گرم پروتئین، ۳ گرم فیبر، ۴۷۹ میلی‌گرم سدیم و ۴۶۴ میلی‌گرم پتاسیم است. ضمن اینکه می‌تواند حدود ۸۶ درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم، ۲۴ درصد به فولات و ۱۵ درصد به آهن را هم تامین کند.
منبع:سلامتیسم
 
  • پیشنهادات
  • mahima

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/07/04
    ارسالی ها
    1
    امتیاز واکنش
    0
    امتیاز
    1
    سن
    44
    شما می تونید
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و صد روز را از فروشگاه آنلاین ماهیما سفارش دهید و درب منزل خود تحویل بگیرید. تحویل کمتر از 30 ساعت
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا