طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با ۲ دستور متفاوت

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 252
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان ساندویچی
مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر)
مرغ ران و سـ*ـینه
دو تکه
پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز ۶ - ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
خیار شور به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
زمان آماده سازی و پخت ۱ ساعت
دستور تهیه
  • در مرحله اول مرغ را با یک عدد پیاز و آب، کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.
  • پس از پخته شدن سـ*ـینه مرغ آن را از آب جدا کنید و به صورت ریش ریش در آورید.
  • یک عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در ماهی تابه سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.
  • فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • قارچ‌ها را خرد کنید و در دقایق آخر به پیاز‌ها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیفتد.
  • مرغ‌های ریش شده را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید و تفت دهید.
  • پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و صبر کنید تا آب شود.
  • ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز را با نصف فنجان آب مرغ و کمی آبلیمو مخلوط کنید و روی مواد بریزید و پس از یک دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
  • نان ساندویچی را برش دهید و کمی از خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • مواد را بین نان ساندویچی بریزید و روی آن بسته به میل خودتان گوجه و خیارشور قرار دهید.
ساندویچ مرغ و قارچ شما آماده شد ... نوش جان ...


230294_998.jpg



۲. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان تست

مواد مورد نیاز (برای ۱ نفر)
مرغ
یک تکه
قارچ ۲۰۰ گرم
نان تست ۲ اسلایس
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پنیر موزورلا ۱/۲ پیمانه
آب مرغ ۲-۳ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده دلخواه
زمان آماده سازی و پخت ۱ ساعت

روش تهیه
ابتدا باید سس قارچ را تهیه کرد. برای تهیه سس قارچ باید:

  • قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید. کمی روغن درون تابه بریزید و سیر را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا سیر‌ها معطر شوند. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی تیره شوند. سپس ۱ پیمانه آب مرغ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد زیر آن را کم کنید و یک قاشق کره به آن اضافه کنید، هم بزنید تا ذوب شود. مواد را روی شعله‌ی ملایم بگذارید تا غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.
در ادامه کار مراحل زیر را انجام دهید:

  • کف یک تابه تمیز را کمی چرب کنید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
  • دو عدد نان تست را بردارید و یک طرف آن را با کره چرب کنید و سمتی که چرب کردید را داخل تابه قرار دهید.
  • پنیر موزورلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نان‌ها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.
  • سپس نان‌ها را از تابه خارج کنید و روی بشقاب بگذارید.
  • روی نان از مرغ پخته و ریش شده بریزید.
  • سپس از سس قارچی که آماده کردید روی مرغ‌ها بریزید (سعی کنید بیشتر مواد سس را بریزید و آب آن را روی نان نریزید).
  • روی مواد را با نان دیگر بپوشانید و کمی فشار دهید.
ساندویچ شما آماده است ...


230293_604.jpg



نکات پایانی‌

  • می‌توانید از سیب زمینی‌های پخته شده یا سرخ شده برای این ساندویچ نیز استفاده کنید.
  • ساندویچ مرغ را با هر نوع نانی می‌توانید سرو کنید.
  • اگر زمانی برای پختن مرغ ندارید می‌توانید سـ*ـینه مرغ را به قطعات بسیار کوچ و نازک تقسیم کنید و آن‌ها را درون تابه با کمی پیاز و روغن سرخ کنید.


230291_790.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفا
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا