طرز تهیه ساندویچ لقمه‌ای گوشت و پنیر

  • شروع کننده موضوع ABAN dokht
  • بازدیدها 75
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ABAN dokht

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/17
ارسالی ها
2,239
امتیاز واکنش
8,811
امتیاز
596
محل سکونت
البرز
طرز تهیه ساندویچ لقمه‌ای گوشت و پنیر
آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 4 نفر

خمیر پیتزا 1 عدد

پنیر چدار رنده شده 3/4 فنجان

پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان

گوشت قرمزفیله نازک پخته و خرد شده 5 عدد

سالاد سالسا 340 گرم

خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه:


داخل یک ظرف چرب نشده، خمیر پیتزا را ورز دهید و به شکل یک دایره 30 سانتیمتری دربیاورید. پنیرها و فیله را روی نصف خمیر پراکنده کنید. خمیر را روی پنیر و فیله تا کنید و لبه‌های آن را بچسبانید.

سپس به مدت 9 الی 11 دقیقه داخل فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد (425 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته و طلایی شود و با سالسا و خامه‌ترش سرو کنید.
✨✨✨✨
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا