- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
انواع ساندویچ با نان پیتا
۱. طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا
ساقه کرفس ۲ عدد
فلفل دلمهای۱ عدد
پیاز۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نان پیتا ۴ عدد
گوجه برای سروبه مقدار لازم
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده سازی ساندویچ ۱ ساعت
دستور تهیه
۱. طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا
مواد لازم (برای ۴ نفر)
سـ*ـینه مرغ ۴۵۰ گرمساقه کرفس ۲ عدد
فلفل دلمهای۱ عدد
پیاز۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نان پیتا ۴ عدد
گوجه برای سروبه مقدار لازم
مواد لازم سس ساندویچ
عسل ۲ قاشق غذاخوریسس خردل۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
زمان لازم برای آماده سازی ساندویچ ۱ ساعت
دستور تهیه
- در قدم اول سـ*ـینه مرغ را با نصف یک پیاز و مقداری نمک و زردچوبه و آب روی حرارت بگذارید تا سـ*ـینه مرغ کامل بپزد.
- پس از اینکه پخت، آن را به مکعبهای کوچک برش بزنید یا ریش ریش کنید.
- نصف باقی مانده پیاز را بسیار ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه تفت دهید، سپس مرغ تکه شده را با فلفل دلمهای و ساقه کرفس خرد شده و کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- برای تهیه سس ساندویچ، عسل، سس خردل، آبلیمو و روغن زیتون را با هم در یک کاسه بریزید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود.
- سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را به کاسه سس بیفزایید.
- نان پیتا را روی شعلهی گاز گرم کنید یا برای چند دقیقه آن را در فر یا ماکروویو قرار دهید.
- سپس نان را از وسط برش بزنید و مواد آغشته به سس را داخل آن بریزید.