کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
#سلامتی

✅شربتی خوش عطر برای تقویت معده
◽شربت هل با تقویت معده و کمک به هضم بهتر غذا، بیماری‌های گوارشی را برطرف می‌کند.
◽شربت هل حاوی انواع ویتامین‌های A.، C.، E.، گروه ویتامین‌های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۳، B. ۶، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، فسفر، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک، فیبر، پروتئین، رزین و زینجیبرن است.
◽این شربت ضد نفخ و بادشکن است، شربت هل تاثیری چشمگیر در رفع بوی بد دهان، ناشی از هضم ناقص غذا، عفونت معده، لثه، سینوس‌ها و گلو دارد و بوی ناشی از مصرف سیر و پیاز را هم خنثی می‌کند.
╭☆─┅═🥗═┅☆╮
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    🌼 شکر رنگی 🌼

    شکر رو درون کاسه ریخته و با این نسبت رنگ خوراکی رو بهش اضافه کنید: ۲۰ قطره به ازای هر ۱۰۰ گرم رنگ و شکر رو با استفاده از چنگال یا دست خوب مخلوط کنید حالا با کم و زیاد کردن مقدارشون به غلظت رنگ دلخواه برسید شکر رو درون ظرفی ریخته و حدود یک ساعت یا بیشتر در محلی خشک و خنک قرار بدید. سپس خارج کرده و دانه های شکر توده شده رو از هم باز کنید با این شکر ها، شیرینی های رنگارنگ خیلی جالبی میشه درست کرد 😇
    خوشت اومد لایک‌ کن🥰
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
    🍩
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #کیک_کشمش_و_گردو

    تخم مرغ : سه عدد
    آرد سفید قنادی : ۲ لیوان
    شکر : ۱ لیوان
    شیر : ۱ لیوان
    روغن مایع : نصف لیوان
    کشمش : نصف لیوان
    گردوی خورد شده : نصف لیوان
    بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
    وانیل نوک قاشق چایخوری

    همه ی مواد را از یخچال در آورده تا به دمای محیط برسه.
    تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن خوب هم زده تا کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید.آرد رو با بکینگ پودر و قاطی کرده و دو بار الک کنید کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم کشمش های شسته و خشک شده رو آغشته به آرد کنید گردو رو هم به آرد آغشته کرده با مواد مخلوط کنید و در حد مخلوط شدن مخلوط کنید قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده مواد رو داخلش بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا کیک بپزه.
    منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسویه
    اندازه قالبم با قطر ۲۰ و ارتفاع ۸ بود.
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #دسر_پرتقالی 🍮 😋

    ▫️آب پرتقال ۳/۵ لیوان
    ▫️نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت)
    ▫️شکر یک لیوان
    🔸جهت قسمت سفید رنگ
    ▫️شیر یک لیتر
    ▫️آرد ۳ ق غ
    ▫️نشاسته ۲ ق غ
    ▫️شکر یک لیوان
    ▫️وانیل نوک قاشق

    🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #فرنی_زعفرانی😍😍

    مواد لازم:

    1 قاشق غذاخوری سر پر آرد برنج(من 1ونیم زدم)
    1 لیوان شیر
    1 قاشق غذاخوری گلاب
    2 قاشق غذاخوری سر پر شکر
    زعفران به میزان لازم

    آرد برنج و شیر را مخلوط و هم زده تا آرد کاملا حل شود و گلوله گلوله نباشد. شکر را اضافه و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد. زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم زده و در آخر گلاب را اضافه و هم زده و شعله را خاموش کنید.
    این فرنی وقتی داخل یخچال سرد می شود مزه بستنی سنتی می دهد.╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    🍜طرز تهیه

    ۱)آلبالو ها را بشویید و هسته بگیرید.
    ۲)ظرف مناسبی انتخاب کنید۱لیوان آب جوش را درون آن بریزید سپس پودر ژله را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود برای حل شدن کامل ژلاتین میتوانید از. روش بن ماری هم استفاده کنید و یا ظرف را برای چند. دقیقه در. ماکروویو بگذارید تا ژلاتین ژله کاملا حل شود و مایع شفاف شود حالا ظرف را کناری بگذارید تا خوب خنک شود
    ۳)ظرف مناسبی انتخاب کنید خامه را درون آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید سپس پنیر. خامه ایی را به آن بیافزایید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید.
    ۴)آلبالو های هسته گرفته شده را به ژله خنک اضافه کنید.
    ۵)مخلوط خامه وپنیر خامه ایی را به ژله خنک اضافه کنید و خوب هم بزنید
    ۶)قالب دلخواه را با مقداری روغن چرب کنید مایع ژله را درون قالبها بریزید و حداقل ۶ساعت درون یخچال قرار. دهید.
    ۷)برای خارج کردن ژله از ظرف ابتدا لبه های آن را از ظرف جدا کنید سپس به مدت ۳۰ثانیه کف قالبها را درون آب ولرم قرار دهید با این روش به راحتی ژله شما از. قالب جدا میشود
    ۸)سپس در ظرف مناسب بگذاریدو سرو نمایید.
    🌟اگه طرفدار طعم ترش و شیرینید این دسر طعم جالبی داره شیرینیه ژلاتینی با آلبالوهای ترش توی دهنتون که ترکیب میشه خیلی دلچسبه .

    #ژله_پنیر خامه ای_وآلبالو
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    🍜طرز تهیه

    ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود
    سپس شربت تخم شربتی و گلاب را اضافه کرده و در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا بسته شود
    با این کار تخم شربتی ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.
    👈اگه دوست دارین تخم شربتی ها ته نشین نشوند، باید بعد از افزودن تخم شربتی، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
    درضمن برای ژله های قرمز رنگ داخل ژله
    یه بسته ژله ی توت فرنگی را جداگانه درست کردم بعد گذاشتم یخچال گرفت بعد با قالب قلب ❤قالب زدم داخل ژله گذاشتم.

    #ژله_تخم شربتی🌺😋
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #دسر_طالبی

    یک عدد طالبی نیم کیلویی//شیر نصف لیوان //خامه صبحانه ۲ ق غ //شکر ۲ ق غ (این مقدار بستگی به شیرینی طالبی دارد)//پودر ژلاتین ۳ ق غ//آب یک لیوان .
    یک لیوان آب سرد را درون ظرف نشکن بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و روی حرارت کتری به روش بن ماری قرار دهید تا پودر ژلاتین شفاف شود. سپس ظرف ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی از دما بیفتد .طالبی را از وسط نصف کنید دونه ها و پوست را جدا کنید و تکه تکه کنید و داخل مخلوط کن بریزید .خامه و شکر و شیر را به طالبی اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شود .سپس ژلاتین بن ماری را اضافه کنید و یک دور دیگر مواد را هم بزنید .مواد را درون قالب چرب شده بریزید و داخل یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد .

    😍😋
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #تیرامیسو_شات


    شیر 1 لیتر
    2 قاشق غذاخوری آرد
    1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    1 لیوان شکر
    1 زرده تخم مرغ
    200 گرم پنیر خامه ای لبنه
    1 بسته بیسکویت
    یک فنجان قهوه برای مرطوب کردن بسکویت
    پودر کاکائو مقداری


    طرز تهیه؛
    همه مواد رو باهم مخلوط کنید،سپس روی حرارت بزارید ،با حرارت ملایم تا ده دقیقه اجازه بدید تا مواد قوام بیاد و حالت فرنی به خودش بگیره،سپس حرارت و خاموش کنید واجازه بدید کمی از حرارت بیوفته ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یک دست بشه و به مواد اضافه کنید و میکس کنید تا موادتون یکدست بشه،سپس بسکویت ها رو با قهوه مرطوب کنید و لایه لایه داخل ظروف مورد نظر از مواد کاستار و بسکوییت بریزید،سپس با پودر کاکاو دیزاین کنید


    🍫🥤
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #پوست_پرتقال_شکری😋🍊


    مواد لازم🍊
    پرتقال
    2لیوان شکر
    1لیوان اب
    👈طرز تهیه:
    پوست پرتقال ها رو به صورت پهن به چهار قسمت تقسیم کنید و به صورت خلالی ببرید، روش اب اضافه کنید برای اینکه تلخیش بره ده دقیقه بجوشونید و بعد اب کش کنید این کارو سه بار تکرار کنید فقط هر بار با اب سرد بپزید🍊
    بار اخر که اب کش کردید با شکر ،،یک لیوان اب تا زمانیکه شفاف بشه بپزید بعد اب کش کنید با شکر دانه ریز مخلوط کنید روی توری یک ساعت در دمای اتاق استراحت بدین و بعد داخل شکلات قرار بدید و نوش جان کنید


    🍫🥤
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا