کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
#خامه_صبحانه_فرم_گرفته


✳️مواد لازم:
خامه صبحانه ۱ عدد ( وزن این خامه ها ۲۵۰ سی سی هست )
شکر ۶۰ گرم
وانیل (شکری) نصف ق م

✳️طرز تهیه :
* برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .

🔴نکته : قبل از شروع بکار، حتما خامه رو ۳-۲ ساعت در یخچال قرار بدین .

🔴 نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .
* شکر رو اضافه کنید .

🔴 نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه.
* با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از ۴۰-۳۰ ثانیه طول نکشه .
* بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .
* اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .
* از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .
* هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .
* از این به بعد در زمانهای مختلف عکس انداختم تا شکل خامه ، بافت و حجم اون رو ببینید .
* تا زمانیکه خامه به این شکل در بیاد با سرعت پایین هم بزنید و از این به بعد با سرعت زیاد .
* در مراحل آخر وانیل اضافه کنید
* همونطوریکه می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه می مونه .
* و اینهم خامه فرم گرفته …
@shirini100
✳️یه فوت کوزه گری :
استفاده از ظرف استیل این مزیت رو داره که بتونید زمان فرم گرفتن رو تشخیص بدین . معمولا برای فرم گرفتن خامه کسی نمی تونه به شما بگه چند دقیقه طول می کشه چون همزنها فرق می کنه و حتی بسته به تابستون و زمستون و نوع خامه ممکنه زمانهای مختلفی رو تجربه کنید.
ولی استفاده از ظرف استیل این کمک رو می کنه که شما بتونید زمان فرم گرفتن خامه رو متوجه بشید .
اوایل هم زدن بدنه کاسه استیل شما بخاطر دمای خامه ، به صورت برفکی هست .
* و بمرور که خامه رو هم می زنید این برفک از بین می ره و تبدیل به شبنم می شه . هر وقت این شبنم ها کل کاسه رو گرفتن بدونید که خامه شما کم کم داره آماده می شه، معمولا بعد از این حالت بیشتر از ۵ دقیقه دیگه کار نداره .

🔴نکته : برای اینکه پیشاپیش سوالات شما رو جواب داده باشم : من برای هم زدن این خامه، یخ زیر کاسه قرار ندادم .
* این هم بعد از ۵ دقیقه در هوای گرم (خرداد ماه) که ببینید زیاد تغییر فرم نمی ده.
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#بهشتی_


    مواد لازم :

    روغن صاف(جامدقنادی ) 1300 گرم
    خاک قند (نثار ) 1400 گرم

    آرد. 3 کیلو گرم

    پودر هل یک ق غ ذ

    پودر کاکائو ۲ ق غ ذ

    رنگ زعفرانی غلیظ مقداری

    طرز تهیه :
    * ابتدا روغن صاف و خاک قند را با دور کند همزن بزنید تا خوب پوک وسفید بشه هرچه بیشتر هم بخوره بهتراست .
    * سپس مخلوط پودر هل و آرد را کم کم اضافه کنید هرسری خمیرتون را زیرورو کنید بالیسک که یکدست شود.
    * وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمیاد خمیراماده شده باید ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .
    * خمیر بدست اومده را دوباره داخل همزن میریزیم تا کمی نرم شود می توانید به سه قسمت تقسیم کرده ورنگهای دلخواهی بهش اضافه کنید (زرد وکاکاعویی )
    * بعد خمیر را روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و روی خمیرسفید خرفه وروی خمیر زرد پودر پسته وروی خمیر کاکاعویی کنجد بریزیم و قالب بزنیم .
    * نکته : می توانید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید باماسوره یا مهر .
    * شیرینی رو داخل سینی کاغذ شده ( بدون چرب کردن ) قرار بدهید وداخل فر بگذارید .
    * دمای فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان 30 الی 40 دقیقه می باشد .
    * نکته : در مکروفر دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد
    * نکته .1.واسه روی شیرینی میتوانید از انواع رنگهای خوراکی هم پودری هم ابکی ونسکافه وپودر کاکاعو استفاده کنید.
    * نکته.2. وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است میتوانید از خلال دندون هم واسه اینکار استفاده کنید .
    این دستور واسه بهشتی قالبی (خونگی ) بود👆👆👆👆
    @shirini100
    اما اگر بخواهیم بصورت قیف بزنیم یعنی بهشتی قیفی خمیرمان که اماده شد نیازی نیست بزارین یخچال. آروم آروم روغن مایع(نیم کیلو ) را اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر نرم شود و از قیف رد شود. روغن مایع احتمال دارد کم یازیاد نیاز باشد زیرا میزان جذب پودر قند و آردها باهم متفاوت است دقت کنین همه روغن مایع را یکجا نریزین .خمیر داخل همزن باشد وچنتا نمونه بزنین تا شل وسفتی خمیر مجاز شوداگه نیاز بود بقیه روغن مایع را اضافه کنین درضمن واسه سفت بودن راه چاره هست ولی واسه شل بودن نه.
    برای این نوع شیرینی ها بهتره قیف سیلیکونی تهیه کنید چون قیف های پارچه ای ومشمایی قدرت وکیفیت کافی ندارن پارچه ای روغن پس میده مشمایی پاره میشه.
    توجه داشته باشید که اندازه همه شیرینیها یکی باشه چون اونموقع یکی تو فر می پزه و دیگری خام می مونه.واسه تزیینات ؛می تونید واسه بهشتی سفید رنگ خرفه واسه بهشتی زعفرانی پسته واسه بهشتی کاکاعویی کنجد بریزید.
    یا اینکه سر یه ماسوره رو داخل زعفران یا زرده تخم مرغ کرده و بعد روی شیرینی ها بزنید.
    و اما برای اینکه شیرینی زعفرانی داشته باشیم ؛ با مقدار خیلی کمی آب ، زعفران دم کرده درست کنیدخیلی غلیظ واگه زعفران نبود رنگ زرد پودری . چون همونطوریکه می دونید وجود آب باعث سفت شدن شیرینی میشه پس واسه جلوگیری از سفت شدن رنگ زعفران را همراه روغن وخاکه قند اضافه کنید که کاملا جذب هم شوند.
    نکته ها .✏️✏️✏️✏️✏️✏️
    1- بعد از آماده کردن خمیر بهتره اونو بمدت یک روز استراحت بدین واسه بهشتی قالبی البته.
    2- هیچ موقع از قیف خیس یا نمدار استفاده نکنید چون سفت میکنه خمیرتون را
    3- دقت کنید اگه خمیرتون مدام هم نخوره سفت خواهد شد.پس بهتره که برای خونگی در مقدار کم درست کنید
    .4.واسه صاف درومدن شیرینی بهتره بعداز اماده شدن خمیر قبل از اضافه کردن روغن مایع خمیرتون را خوب ورز دهید یابقول قنادها( کف برید )یعنی باکف دست ورزش دهید .
    5.اگه بعداز پخته شدن شیرینیتون پرز داد یا بدست چسبید میتوانید قبل از فر گذاشتن یکم اب با ابپاش روی شیرینی بزنید که این مشکل را نداشته باشید.
    6.ماندگاری این شیرینی خیلی زیاده بشرطی که جای خشک وخنک نگهداری شود.
    انشالله که لحظات شیرینی را بااین شیرینی داشته باشید.شیرین کام باشی
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#لقیمات_یا_لیگمات

    مواد لازم برای ۲۰ عدد لقیمات:
    آرد همه منظوره (گندم) ، یک پیمانه
    شکر، یک قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری ، نصف قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری
    پودر هل ، نصف قاشق چایخوری
    روغن ، حیک قاشق چایخوری
    پودر زعفران حل شده در آب داغ، ۲ قاشق چایخوری
    آب یک دوم پیمانه

    همه ی مواد غیر از آب را با هم مخلوط کنید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه یک خمیر غلیظ و حلیم مانند بدست بیاید.سپس زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ظرف خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.
    سپس در یک قابلمه، دو لیوان روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و با شعله بالا منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سپس بوسیله قاشق خمیر را جدا کرده و در روغن بیاندازید. برای سهولت در جدا شدن خمیر از قاشق، بهتر است قبلا قاشق را خیس کرده باشید.میتوانید از قيف هم استفاده کنید. توپک ها را در روغن حرکت دهید تا همه نواحی آن پخته شود. زمانی که به رنگ طلایی در آمدند،آنها را از روغن بردارید و توی صافی یا لای دستمال کاغذیِ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافیِ آن از آن جدا شود.
    برای شیرین کردن لقیمات ها میتوان روشهای مختلفی بکار برد. من همیشه روی لقیماتها عسل میریزم و این روش را بیشتر دوست دارم. بیشتر خلیجی از شیره خرما استفاده میکنند. از شربت شکر هم برای اینکار استفاده میشود. بدین گونه که لقیمات ها در شربت شکر (شیره) فرو میکنند و حرکتشان میدهند تا آب شکرها جذبشان شود و شیرین شوند.
    از کنجد، پودر پسته و پودر دارچین برای تزیین آن استفاده میشود. این شیرینی را همان روز که پخته میشود، باید مصرف شود وگرنه مرغوبیت خود را از دست خواهد داد نوش جون خودتون وعزیزانتون
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #مافین_موز_گردو_خرما

    آرد ۱و۱/۲ پیمانه
    شکر ۱/۲ پیمانه
    بیکینگ پودر ۱و۱/۲ ق چ
    جوش شیرین ۱ ق چ
    دارچین ۱/۲ ق چ
    نمک ۱/۲ ق چ
    موز رسیده متوسط ۳ عدد
    تخم مرغ درشت ۱ عدد
    کره آب شده ۶ ق غ
    عصاره وانیل ۱ ق چ
    گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه
    خرما ۱/۲ پیمانه
    عسل ۱ ق غ

    آرد را الک کرده و به بقیه مواد خشک اضافه کنید وسط مواد را گودال ایجاد کرده و ۵ قاشق کره مذاب و تخم مرغ و موز و وانیل به شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید باقیمانده کره را با گردو و خرما و عسل مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید با قاشق چوبی مخلوط کنید بیش از حد هم نزنید ۱۲ عدد قالب مافین را کاغذ انداخته و باخمیر دو سوم از ان را پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه و بعد حرارت را کم کردهروی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #دسر_شکلاتی🍮🍹🍭

    مواد لازم
    شکلات کیت کت یک بسته
    شکلات آب شده 200 گرم
    خامه قنادی فرم گرفته 200 گرم

    طرز تهیه کیت کت ها رو خرد کنین یا با غذاساز پودر کنین.
    شکلات آب شده رو با خامه ی فرم گرفته مخلوط کنین.
    پودر کیت کت ها رو بریزین توی ظرفی که میخواین دسر رو سرو کنین.
    مخلوط شکلات و خامه رو بریزین روش.
    بزارینش توی یخچال یه چند ساعتی بمونه و خودش رو بگیره.
    ╭☆─┅═🥗═┅☆
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #ماقوت ویژه ماه رمضان😍😍
    نشاسته گل معمولی
    دو قاشق غذاخوری
    شکر سه قاشق غ
    اب یا شیر سرد یک لیوان
    گلاب نصف لیوان
    زعفران یک سوم ق چ
    خلال پسته و بادام بنا به ذایقه

    نشاسته رو خوب در اب و یا شیر سرد حل میکنیم.
    گلاب و زعفران و شکر،خلال بادام و پسته رو اضافه کرده و شکر رو خوب حل میکنیم.
    مواد رو روی شعله گاز قرار میدیم و بی وقفه هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه.
    وقتی به جوش افتاد حدود پنج دقیقه با حرارت کم هم میزنیم تا نشاسته خوب بپزه.
    وقتی نشاسته خوب پخت در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #ماءالشعیر طبی

    مواد لازم

    75 گرم جو پوست کنده10 تا 14پیمانه آب (بسته به جنس جو)
    طرز تهیه

    ابتدا جورا شسته و با مقدار تعیین شده آب روی شعله ملایم قراردهید تا به آرامی بپزد. هر زمان جو شکفته شد حرارت را خاموش کنید تا جوها ته‌نشین شود. حالا آب روی آن را صاف کرده، در یخچال نگه دارید و در صورت بروز عطش، میل کنید.دقت کنید جو نباید آنقدر بپزد که لعاب بدهد.نکته قابل توجه این است که در معده‌های سرد و نفاخ بهتر است ماءالشعیر با گل‌قند میل شود و افرادی که یبوست دارند نباید ما‌ءالشعیر مصرف کنند.ماءالشعیر رطوبت مناسب در بدن ایجاد می کند که مواد زاید انباشته در زمستان را جلا داده و پاک می کند. ماءالشعیر نباید همراه سکنجبین مصرف شود. این نوشیدنی بسیار مناسب برای افرادی است که با شروع بهار دچار احساس گرمی، عطش وخارش کل بدن می‌شوند.
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #بامیه😋💖

    آب 300 گرم
    آرد 250 گرم
    روغن جامد یا کره 15 گرم
    شربت بار 10 گرم
    تخم مرغ 3 تا 4 عدد

    🥨آب را روی شعله قرار دهید، همینکه از اطراف جوش ریز زد آرد را یکباره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی شعله ملایم خمیر را بپزید. خمیر با هم زدن و پخت یکدست میشود. 3 دقیقه که از پخت گذشت روغن را اضافه و مخلوط کنید. پخت خمیر جمعا باید حدود 10 دقیقه طول بکشد، از روی شعله برداشته در بشقاب گذاشته تا کمی خنک شود.
    خمیر داغ باعث پخته شدن تخم مرغ میشود و تخم مرغ جذب خمیر سرد نمیشود.
    خمیر را در کاسه ریخته شربت بار را اضافه و مخلوط شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب بزنید تا کاملا به خورد خمیر برود. تخم مرغ چهارم را کم کم اضافه کنید که خمیر بیش از حد شل نشود. در نهایت باید خمیر صاف و یکدست و چسبناکی داشته باشید.
    خمیر را در قیف پارچه ای با ماسوره آچاری یا 2D ویلتون ریخته، روغن را در ظرفی با ارتفاع حداقل 10 سانت بریزید و اجازه دهید گرم شود، قیچی آشپزخانه را در روغن بزنید، با یکدست قیف را فشار دهید تا خمیر به اندازه دلخواه خارج شود با دست دیگر خمیر را قیچی کنید تا در روغن بیفتد. قابلمه که پر شد با شعله ملایم اجازه دهید یک سمت بپزد، برگردانید تا سمت دیگر طلایی شود. با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کرده، بعد از چکیدن روغن اضافه بلافاصله برای 5 دقیقه در شربت بار قرار دهید. سپس چند لحظه روی صافی قرار دهید تا شربت اضافه گرفته شود و در ظرف سرو بچینید.
    👈 نکات بامیه:
    1: چرا بامیه زود نرم شده؟ بیش از حد شربت بار داخل خمیر ریخته شده یا شربت به غلظت نرسیده و خیلی داغ بوده است.
    2: روغن برای سرخ کردن بامیه ولرم باشد، روغن داغ باعث ایجاد یک پوسته روی بامیه میشود که این لایه مانع از جذب شربت میشود و مرکز بامیه اصطلاحا هسته میشود و شربت جذب نمی کند.
    3: چرا بامیه کدر و مات میشود؟ شربت بار شل و رقیق بوده است.
    4: چرا بامیه ترک خورده است؟ تخم مرغ زیادی به خمیر اضافه شده است. تخم مرغ آخر با دقت و کم کم اضافه شود.
    5: چرا بامیه شکرک زده است؟ شربت بیش از حد جوشیده و غلیظ شده و حین پخت هم زده شده است یا از جوهرلیمو و گلوکز استفاده نشده است.
    6: چرا قیف پاره میشود؟ حتما از قیف پارچه ای (برزنتی) یا سیلیکونی استفاده کنید که مقاومت بیشتری داشته باشد و ترجیحا از ماسوره با آج ریز استفاده کنید.
    7: چرا روغن بیش از حد و سریع کف می کند؟ خمیر بامیه خوب پخته نشده و مرحله داغ زدن درست و کافی انجام نشده است.
    8: حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #ذرت_مکزیکی 🌽 😋

    🔸قارچ های اسلایس شده رو با کمی کره تفت میدیم بعد ذرت پخته شده رو بهش اضافه میکنیم بعد هم نمک وکمی پودر سیر و آویشن ودر اخر سس مایونز اضافه کرده کمی هم میزنیم و پنیر رو در آخر کار اضافه میکنیم راحت و سریع و اسان البته من از سس و پنیر کمتری استفاده کردم
    لایک یادت نره❤
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خوراک_سوسیس 🌯 😋

    🔸سیب زمینی،سوسیس و فلفل دلمه ای نگینی خورد میکنم.سوسیس به ۴ قسمتم تقسیم بشه کافیه. قارچ هم ورقه ای خرد میکنیم

    🔸به سیب زمینی هامون نمک و کمی زردچوبه میزنیم و سرخشون میکنیم.بعد از تابه خارج کرده و سوسیس هامونو سرخ میکنیم تو اواسط پختش دوباره سیب زمینی بهش اضافه میکنیم و فلفل،پاپریکا،پودر سیر میزنیم.کمی رب رو با آب مخلوط میکنیم تا رقیق بشه و بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم قارچ هم اضافه میکنیم و در اواخر پخت فلفل دلمه ای هارم میریزیم.بعد که ۳_۲ دقیقه تفت خوردن شعله خاموش میکنیم و پنیرپیتزا میزنیم╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    588
    بالا