اموزش پختن خورش خلال کرمانشاهی.

farshad333

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/19
ارسالی ها
11
امتیاز واکنش
2
امتیاز
11
سن
21
برای پختن این خورش پیاز را داغ کرده و سپس به همراه خلال بادام ان را گرما میدهیم.سپس زرد چوبه را اضافه کرده و سپس گوشت را می افزاییم و انهارا تفت می دهیم.سپس 4 پیمانه اب را اضافه میکنیم و می گذاریم بپزد.وقتی اینکار انجام شد رب و نک و دارچین را اضافه و شعله را پایین میاوریم.سچس زعفران را اضافه کرده و پس از اضافه کردن زعفران زرشک خیس شده را به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را به ان می افزاییم تا خورش ما جا بیفتد...

Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



خورش خلالی(کرمانشاهی)

مواد لازم:

گوشت قیمه ای: یک کیلو

زرشک سیاه: سه قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد متوسط

خلال بادام: نیم کیلو

روغن حیوانی: به مقدار لازم

رب گوجه و دارچین و زعفران و نمک: ////////

طرز تهیه:پیاز را سرخ کرده خلال بادام را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد گوش را به ان اضافه میکنیم و انرا تفت میدهیم.انگاه 4 لیوان اب به ان اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد.وقتی که پخت رب گوجه و نمک و دارچین را اضافه کرده و شغله را کم میکنیم.انوقت زعفران را اضافه میکنیم و سپس زرشکی را که شب قبل خیس کرده ایم را بدون اب به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



این خورش از اسمش پیداست یکی از از خورش های معروف استان کرمانشاه میباشد.امیدوارم از این اموزش لـ*ـذت بـرده باشید.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا