- عضویت
- 2017/06/19
- ارسالی ها
- 11
- امتیاز واکنش
- 2
- امتیاز
- 11
- سن
- 21
برای پختن این خورش پیاز را داغ کرده و سپس به همراه خلال بادام ان را گرما میدهیم.سپس زرد چوبه را اضافه کرده و سپس گوشت را می افزاییم و انهارا تفت می دهیم.سپس 4 پیمانه اب را اضافه میکنیم و می گذاریم بپزد.وقتی اینکار انجام شد رب و نک و دارچین را اضافه و شعله را پایین میاوریم.سچس زعفران را اضافه کرده و پس از اضافه کردن زعفران زرشک خیس شده را به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را به ان می افزاییم تا خورش ما جا بیفتد...
خورش خلالی(کرمانشاهی)
مواد لازم:
گوشت قیمه ای: یک کیلو
زرشک سیاه: سه قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد متوسط
خلال بادام: نیم کیلو
روغن حیوانی: به مقدار لازم
رب گوجه و دارچین و زعفران و نمک: ////////
طرز تهیه:پیاز را سرخ کرده خلال بادام را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد گوش را به ان اضافه میکنیم و انرا تفت میدهیم.انگاه 4 لیوان اب به ان اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد.وقتی که پخت رب گوجه و نمک و دارچین را اضافه کرده و شغله را کم میکنیم.انوقت زعفران را اضافه میکنیم و سپس زرشکی را که شب قبل خیس کرده ایم را بدون اب به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
این خورش از اسمش پیداست یکی از از خورش های معروف استان کرمانشاه میباشد.امیدوارم از این اموزش لـ*ـذت بـرده باشید.
خورش خلالی(کرمانشاهی)
مواد لازم:
گوشت قیمه ای: یک کیلو
زرشک سیاه: سه قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد متوسط
خلال بادام: نیم کیلو
روغن حیوانی: به مقدار لازم
رب گوجه و دارچین و زعفران و نمک: ////////
طرز تهیه:پیاز را سرخ کرده خلال بادام را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.سپس زردچوبه را اضافه می کنیم و بعد گوش را به ان اضافه میکنیم و انرا تفت میدهیم.انگاه 4 لیوان اب به ان اضافه میکنیم و می گذاریم تا بپزد.وقتی که پخت رب گوجه و نمک و دارچین را اضافه کرده و شغله را کم میکنیم.انوقت زعفران را اضافه میکنیم و سپس زرشکی را که شب قبل خیس کرده ایم را بدون اب به محتویات اضافه میکنیم.سپس روغن حیوانی را اضافه کرده و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
این خورش از اسمش پیداست یکی از از خورش های معروف استان کرمانشاه میباشد.امیدوارم از این اموزش لـ*ـذت بـرده باشید.