طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی
Eggplant-Stew.jpg


خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون می تونه فریزری هم باشه ولی تازه اون یه چیز دیگس.


با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.



طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی
مواد لازم :
بادمجون خورشتی : نیم کیلو

گوشت قرمز تیکه شده ( ترجیحا ماهیچه گوسفندی) : نیم کیلو

گوجه فرنگی : ۳ عدد

پیاز ریز شده : یک عدد

زعفران ، نمک و روغن : مقداری

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

آب : ۴ لیوان

آبغوره: نصف پیمانه



طرز تهیه خورش بادمجان :

یادمجونها رو پوست بگیرید بعد دو ساعت تو آب نمک خیس کنید بعد خشک کرده و سرخ کنید.

اگه میخواهید مجلسی تر بشه میتونید به شکل زیر برش زده و سرخ کنید.

Eggplant-Stew-2.jpg




Eggplant-Stew-1.jpg


پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه

Eggplant-Stew-3.jpg


بعد گوشت رو بچینید روش

Eggplant-Stew-4.jpg


و گوشتها رو هم تفت بدید تا کمی سرخ بشن

Eggplant-Stew-5.jpg


آب رو با رب مخلوط کنید و بریزید رو گوشت

Eggplant-Stew-6.jpg


در ظرف رو ببنید همین که جوشید حرارت رو کم کنید تا گوشت پخته بشه حدود یک ونیم ساعت زمان میبره ( اگه گوشت گوساله باشه ) دراواخر پخت نمک رو اضافه کنید

Eggplant-Stew-7.jpg


وقتی گوشت پخته شد و حدود یک استکان آب تهش بود از رو گاز بردارید.

بادمجونها رو بچینید ته ماهی تابه.

گوشتها رو بزارید روش ، آب گوشت رو با زعفران و آبغوره مخلوط کنید و بریزید رو خورشت ، گوجه فرنگی ها رو هم نصف کرده و رو خورشت بچینید

Eggplant-Stew-8.jpg


حدو یک ربع روی حرارت متوسط قرار بدید تا آب خورشت کشیده شده و به روغن بیفته

خورشت خوشمزه ما آماده ست ، میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جونتون

Eggplant-Stew-10.jpg



نکاتی در مورد خرید و سرخ کردن بادمجان :

موقع خرید دقت کنید که رنگ بادمجان باید به سیاهی بزند و همچنین خیلی بزرگ نباشد.

بعضی از خانم‌ها از بادمجان دلمه‌ای برای طبخ خورش بادمجان استفاده می‌کنند. بادمجان‌های دلمه‌ای بزرگ بوده و باید بعد از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. ولی بادمجان معمولی بهتر است.

بادمجان‌ها را بعد از شستن، پوست کنده و یک ساعتی داخل آب نمک غلیظ بگذارید. چون بادمجان سبک است و روی آب می‌ماند یک جسم سنگین روی آن بگذارید تا بادمجان‌ها در آب نمک غوطه‌ور شود. به این روش تلخاب بادمجان گرفته می‌شود. بعد آنها را بیرون آورده و بگذارید تا آبش گرفته شود.

برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید زیرا بادمجان زود می‌سوزد و تلخ می‌شود. سعی کنید بادمجان‌ها را با روغن کم سرخ کنید.

برای این کار بادمجان‌‌ها را شسته و آنها را با پوست به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم نگهدارید، مراقب باشید که حرارت کم باشد زیرا شما بادمجان کبابی نمی‌خواهید و فقط وقتی که پوست ‌آن کمی جمع شد، کافیست. حالا بادمجان‌ها را از روی حرارت برداشته و بعد از خنک‌شدن پوست آنرا به آرامی بکنید. سپس در ظرفی کمی روغن بریزید و بادمجان‌ها را با حرارت کم درون آن سرخ کنید. با این روش بادمجان‌ها نیاز به روغن کمتری دارند.

اگر می‌خواهید بادمجان را درون فریزر نگهداری کنید حتما اول آنها را سرخ کرده و بعد فریزری کنید. در نیم ساعت آخر پخت خورش باید بادمجان‌ها را درون خورش بگذارید تا آرام بپزد؛ ولی مراقب باشید اگر از بادمجان فریزری استفاده می‌کنید موقع کشیدن خورش، بادمجان زود له می‌شود.



گردآوری : مجله تصویر زندگی

منابع :

وبلاگ دادلی دوزلی

جام جم انلاین

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا