خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
خورش انار و بادمجان شام شب یلدا
Pomegranate-and-eggplant-stew-1.jpg

شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان

خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده شود. این غذا بیشتر در خطه شمال طبخ می شود.

مواد اولیه برای تهیه خورش انار و بادمجان :

پیاز متوسط ۱ عدد
آب انار ۲ پیمانه
دانه انار 1 پیمانه
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۳ عدد
روغن ۲ ق س

Pomegranate-and-eggplant-stew-2.jpg


روش تهیه خورش انار و بادمجان :

1- پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.

2- مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.

3- پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

4- حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

5- بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

*اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.



نکات پخت خورش انار و بادمجان

ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است

اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.



Pomegranate-and-eggplant-stew-3.jpg




منبع : خراسان نیوز

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا