طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 97
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی
%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87.jpg

خورش ملاقورمه یک غذای ایرانی است که می توانید در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده کنید

مواد لازم برای خورش ملاقورمه شمالی
  • تخم مرغ : 5 عدد
  • گوجه : 500 گرم
  • بادمجان : 10 عدد متوسط
  • سبزی ( جعفری و گشنیز و یک دسته کوچک نعنا) : 700 گرم
  • پیاز داغ : 4 قاشق غذاخوری
  • سیر : یک بوته
  • آبغوره : به اندازه لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • فلفل، زرد چوبه و دارچین : به اندازه لازم
%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87.jpg

طرز تهیه خورش ملاقورمه شمالی

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید و یکی دو ساعت در آب و نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود و روغن کمتری مصرف کند.

سبزی ها را هم در این فاصله بشویید و پس از خشک کردن ، خرد کنید.

بادمجان ها را هم پس از در آوردن از آب ، خشک کنید و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.بعد سبزی خرد شده را هم داخل بادمجان ها بریزید و کمی سرخ کنید.

گوجه ، سیر و پیاز را هم به صورت نگینی خرد کنید و به داخل مواد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد در کنار هم سرخ شوند.

نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین را به همراه آبغوره داخل خورش اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به آرامی بپزند و به روغن بیفتند.

در آخر تخم مرغ ها را هم روی خورش بشکنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

مقداری نمک روی تخم مرغ ها بریزید و بعد غذای آماده شده را سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش ملاقورمه شمالی

خورش ملاقورمه شمالی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقهمیباشد .
خورش ملاقورمه شمالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا