- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
ران مرغ :4 عدد
هویج متوسط :4 عدد
پیاز کوچک :1 عدد
نارنگی ;450 گرم
آبلیمو :1/4 فنجان
آرد:1/2 قاشق غذاخوری
شکر :1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده :1/4 قاشق چایخوری
نمک و روغن :به میزان لازم
دستور تهیه
هویج متوسط :4 عدد
پیاز کوچک :1 عدد
نارنگی ;450 گرم
آبلیمو :1/4 فنجان
آرد:1/2 قاشق غذاخوری
شکر :1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده :1/4 قاشق چایخوری
نمک و روغن :به میزان لازم
دستور تهیه
- پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود؛ سپس مرغها را به پیاز اضافه کرده و اطراف آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
- هویجها را پوست گرفته و رنده کنید، سپس به مدت ۵ دقیقه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
- هویج تفت داده را به مرغ اضافه کرده و ۱.۵ فنجان آب در قابلمه بریزید. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، درب آن را ببندید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
- در این فاصله، پوست نارنگیها را تمیز بشویید و سپس لایه نارنجی رنگ روی آنها را جدا کنید (مطابق شکل زیر).
- کمی روغن در همان تابهای که هویجها را تفت دادید، بریزید و ۱/۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
- مخلوط آرد و روغن را هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود، سپس آن را به خورش اضافه کنید. خورش را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در مایع خورش حل شود.
- پوست سفیدرنگ نارنگیها را بگیرید و گوشت نارنگیها را فیله کنید.
- پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پختن خورش، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
- در این مرحله شکر را به خورش اضافه کنید.
10. حال زعفران ساییده (یا ) را به خورش اضافه کنید.
11. در اینجا خلال پوست نارنگی را به خورش اضافه کنید، خورش را هم بزنید و در صورت نیاز کمی نمک بیافزایید. سپس اجازه دهید خورش نارنگی به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
12. پس از ۱۵ دقیقه، فیله نارنگی را به خورش اضافه کنید.
13. اجازه دهید خورش به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد، سپس حرارت را خاموش کنید.
14. ابتدا تکههای مرغ را در ظرف سرو بکشید و سپس بقیه محتویات خورش را روی آن بریزید.