ترفندهای آشپزی خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها
Soup.jpg

روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش


تکنیک ها و تجربه های ساده ای برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت را به شما معرفی می کنیم تا سوپ و خورش خوش طعم تر و سالمتر داشته باشید . با ما همراه باشید..




ترفند هایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.

– سوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.

_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.


-لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

– سوپ جوی بین المللی تقریبا به همین شکل طبخ می شود. با این تفاوت که سـ*ـینه مرغ کمتری به آن می زنند.

– روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.



منبع : وبلاگ سفره آرایی

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
129
بالا