دسر و مربا طرزتهیه 18 دسر خوشمزه

_oxygen

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/04/27
ارسالی ها
967
امتیاز واکنش
3,361
امتیاز
481

. دسر ساده زعفرانی

منبع تابناک جوان

دسر زعفرانی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که ‎می‌توانید در زمانی بسیار کم آن را تهیه کنید.

نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را

روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا

جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. به محض این‌که احساس کردید شیر در حال به جوش آمدن

و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را

حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید تا رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یک‌دست

شوند. برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای

یخچال سرد شده و شکل قالب را به خود بگیرد. پس از آن دسر شما آماده سرو است.

برای تزیین کردن دسر ساده خود می‌توانید مثل ژله آن را به یک ظرف دیگر منتقل کنید.



دسر ساده و خوشمزه
 
  • پیشنهادات
  • _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    . دسر تارت بستنی




    تارت بستنی یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که خصوصا برای فصل‌های گرم بسیار دلچسب می‌شود. از این دسر می‌توانید حتی به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم استفاده کنید.

    ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده و یک فنجان (نصف کل مقدار خمیر) خمیر نان (یا خمیر شیرینی) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی یک ورق

    فویل پهن کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه بستنی (نصف کل مقدار بستنی) را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید و آن را با بادام هندی بو داده شده

    که به خوبی خرد و ریز ریز شده است بپوشانید. روی بستنی و بادام‌ها را مقدار باقی مانده خمیر نان بپوشانید و به مدت ۲ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا به

    خوبی خودش را بگیرد. پس از آن دوباره یک لایه بستنی روی دسر اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

    برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی‌ها را روی دسرتان بریزید. آن را به شکل قطعات مربع شکل بریده و سرو کنید.



    دسر ساده و خوشمزه


     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    . دسر پودینگ تخم شربتی



    همه ما در روز‌های گرم تابستان برای جلوگیری از گرما زدگی از شربت تخم شربتی استفاده کرده ایم. تخم شربتی خواص زیادی دارد و این‌گونه نیست که فقط برای

    فصل گرما توصیه شود. تخم شربتی گیاهی خودرو از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان، ولی با برگ‌ها و تخم‌های ریزتر می‌باشد. از خواص آن می‌توان به کاهش

    وزن، کمک به درمان بیماری‌های تنفسی، درمان عفونت‌های پوستی، انتقال کلسیم به استخوان ها، کاهش فشار خون، و کمک به دفع مواد زائد بدن اشاره کرد.

    با توجه که خواص متعددی که این دانه بسیار کوچک دارد، می‌توان علاوه بر شربت برای تهیه دسر هم از آن استفاده کرد. طرز تهیه این دسر بسیار ساده بوده و نتیجه آن بسیار خوشمزه می‌شود.

    برای تهیه یک لیوان از این دسر بسیار ساده، نصف پیمانه توت فرنگی را در غذا ساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید. می‌توانید از هر میوه دیگری هم که

    دوست دارید در تهیه این دسر استفاده کنید. تخم شربتی را هم جداگانه در آب خیس کنید تا پف کند و دور آن لعاب شکل بگیرد. سپس پوره میوه را با یک-

    چهارم پیمانه شیر، تخم شربتی، مقدار بسیار کمی وانیل، و کمی عسل برای طعم‌دار کردن دسر مخلوط کنید. می‌توانید به جای شیر معمولی از شیر نارگیل هم

    استفاده کنید تا دسر شما طعم خاص‌تر و جدید تری داشته باشد. همچنین اگر تمایل داشتید تا دسرتان رقیق‌تر باشد، می‌توانید از شیر بیشتری استفاده کنید.

    روی ظرف را بپوشانید و دسر را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    در نهایت روی این دسر ساده را با قطعات میوه تزیین و سرو کنید.



    دسر ساده و خوشمزه تخم شربتی
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    ۴. دسر ساده ژله رنگین کمان


    ژله از دسر‌هایی است که تقریبا در تمام مهمانی‌ها دیده می‌شود. بعضی از خانم‌ها برای تنوع دادن به ظاهر ژله‌شان از ریختن میوه‌های خرد شده در آن یا مخلوط

    کردن آن با کمی بستنی استفاده می‌کنند. یکی از کار‌هایی که با استفاده از ژله ساده می‌توان کرد، تهیه ژله رنگین کمانی است. برای تهیه این دسر احتیاج به بستنی ساده و چند رنگ ژله دارید.

    با اولین رنگ ژله کار را آغاز کنید. نصف بسته پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. سپس حدود دو-سوم این مایع را جدا کرده و کنار بگذارید، به باقی آن

    کمی آب سرد اضافه کنید و در قالب ژله بریزید. ظرف را داخل یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. اجازه ندهید تا ژله کاملا بسته شود، چرا که در انتها لایه‌های

    مختلف آن از هم جدا خواهند شد. مقداری از مایع ژله را که در مرحله قبل جدا کردید با ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس این
    مخلوط را روی لایه ژله‌ای که داخل یخچال است بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. این مراحل را برای سایر رنگ‌های ژله تکرار کنید. در

    نهایت ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا خودش را بگیرد.

    در زمان سرو، برای این ‎که دسر شما به خوبی از ظرف جدا شده و در بیاید، ظرف آن را کمی در آب جوش فرو ببرید.



    دسر ساده و خوشمزه ژله رنگین کمان


     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    . دسر ساده ژله میوه‌ای



    یکی دیگر از دسر‌های خیلی خوشمزه و پر طرفدار برای مهمانی‌ها و مراسمات ژله میوه‌ای است. تهیه این ژله از انواع دیگر ژله‌های مجلسی مثل ژله رنگین کمان و ژله تزریقی زمان کمتری از شما می‌گیرد.

    برای تهیه این مدل ژله کافی است یک رنگ ژله ساده دلخواهتان را درست کنید. درون یک ظرف خوش فرم که میخواهید ژله تان شکل آن را به خود بگیرد چند لایه میوه خرد شده مطابق سلیقه تان بریزید و سپس مایع ژله را که در مرحله قبل آماده کردید روی آن بریزید؛ ظرف را به همراه محتویاش داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله به خوبی خودش را بگیرد.
    دسر ساده ژله میوه‌ای

    یکی دیگر از دسر‌های خیلی خوشمزه و پر طرفدار برای مهمانی‌ها و مراسمات ژله میوه‌ای است. تهیه این ژله از انواع دیگر ژله‌های مجلسی مثل ژله رنگین کمان و ژله تزریقی زمان کمتری از شما می‌گیرد.

    برای تهیه این مدل ژله کافی است یک رنگ ژله ساده دلخواهتان را درست کنید. درون یک ظرف خوش فرم که میخواهید ژله تان شکل آن را به خود بگیرد چند لایه میوه خرد شده مطابق سلیقه تان بریزید و سپس مایع ژله را که در مرحله قبل آماده کردید روی آن بریزید؛ ظرف را به همراه محتویاش داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله به خوبی خودش را بگیرد.



    دسر ساده و خوشمزه ژله میوه ای


     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    ۶. دسر شیر برنج



    شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که علاوه بر دسر بعد از غذا به عنوان میان وعده و صبحانه نیز مصرف می‌شود. این دسر به دلیل مواد مغذی‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار مفید است. تهیه این دسر با کمترین میزان مواد لازم امکان پذیر است و حدودا ۱ ساعت از شما زمان خواهد گرفت.

    یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و خیس کنید تا به خوبی نرم شود و دسر شما بافت لطیفی داشته باشد. روز بعد، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت شعله گاز قرار دهید اجازه دهید تا به جوش بیاید. زمانی که برنج جوشید و مقدار آب آن به نصف رسید، ۲ لیتر شیر را اضافه کرده و مجددا اجازه دهید تا بجوشد. وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد، نیم پیمانه گلاب را به مخلوط شی و برنج اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید. اجازه دهید تا دسر خنک شود؛ روی آن را با دارچین یا گل محمدی تزیین و سرو کنید.



    شیربرنج



    ۷. دسر فرنی



    فرنی نیز یک دسر ساده ایرانی است که خیلی راحت و در زمانی کمتر از نیم ساعت آماده می‌شود.

    مواد لازم برای تهیه این دسر خوشمزه عبارتند از: ۴ لیوان شیر، ۴ قاشق غذا خوری آرد برنج، ۴ قاشق غذا خوری شکر، نصف استکان آب، نصف استکان گلاب، نصف قاشق چای خوری هل سابیده شده، ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده، دارچین، و خلال پسته

    ابتدا شیر را درون قابلمه بریزید. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر، و هل اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و شکر به خوبی در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم شعله گاز گذاشته و هم بزنید تا آرد برنج گلوله گلوله نشود. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کمی غلیظ شود. در این مرحله می‌توانید گلاب را هم به مخلوط اضافه کنید و باز روی شعله کمی فرصت دهید تا مایع غلیظ شود. توجه کنید که فرنی شما پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود؛ بنابراین زمانی که آن را از روی گاز بر می‌دارید نه باید خیلی شل باشد نه خیلی سفت. دسر ساده فرنی را بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت شعله داخل ظرف‌هایی که می‌خواهید دسر خود را در آن‌ها سرو کنید ریخته و روی آن را با زعفران، دارچین، و خلال پسته تزیین کنید.



    فرنی


     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    . شیرینی شکلاتی آلمانی



    آشپزی آلمانی، مانند آشپزی اقوام دیگر، خصوصیات خودش را دارد و ازجمله‌ی آن‌ها سادگی است. طرز تهیه همین دسر ساده و سریع بدون فر، یعنی شیرینی شکلاتی آلمانی، همین خصوصیت را نشان می‌دهد. شما برای طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی به این مواد اولیه نیاز دارید:


    بیسکوییت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم
    تخم‌مرغ: یک عدد
    گردوی خردشده: ۲۰ گرم
    شکر: یک‌دوم پیمانه
    پورکاکائو: دو قاشق

    طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی

    کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود.
    تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود.
    بیسکوییت‌ها را خرد کنید: به‌صورتی‌که پودر شود.
    مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکوییت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید.
    برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
    بعد از دو ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید.



    دسر ساده و خوشمزه


     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    ۹. سوهان عسلی کنجدی



    شما می‌توانید در جای‌جای ایران دسر‌های خوشمزه‌ای پیدا کنید؛ از مربا‌های تبریز تا حلواکشی جنوب. در مرکز ایران، از قم گرفته تا اصفهان و شیراز، سوهان عسلی کنجدی یکی از دسر‌های محبوب است. این دسر ساده بدون شیر جزو دسر‌های ساده و سریع بدون فر محسوب می‌شود که شما می‌توانید به‌راحتی و با صرف زمان کمی آن را تهیه کنید. برای تهیه سوهان عسلی کنجدی به این مواد اولیه نیاز دارید:

    کنجد: یک‌ونیم پیمانه
    شکر: یک پیمانه
    عسل: سه قاشق غذاخوری
    روغن: دو قاشق غذاخوری
    زعفران حل‌شده: یک قاشق

    طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی

    شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلایی‌رنگ شود.
    زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
    کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد.
    یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید به‌قدری داغ باشد که سوهان به‌سرعتت ببندد و ترد شود.



    کنجد عسلی
     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481
    ۰. دسر بیسکوییتی بدون فر


    دسر‌های بیسکوییتی همیشه محبوب هستند و طرفداران زیادی دارند. شما به‌راحتی می‌توانید این دسر ساده و سریع بدون فر را در زمانی کوتاه تهیه کنید. برای تهیه این دسر بیسکوییتی شما به این مواد اولیه نیاز دارید:

    بیسکوییت پتی‌بور: دو بسته
    وانیل: سر قاشق چایخوری
    زرده‌ی تخم‌مرغ: چهار عدد
    شکر: یک پیمانه
    کره: ۵۰ گرم
    آرد: دو قاشق غذاخوری
    شیر: دو لیوان
    پودر کاکائو و پودر قند: برای تزئین


    طرز تهیه دسر بیسکوییتی بدون فر


    زرده‌ها و شکر را به‌خوبی بزنید که شکر کاملاً حل شود.
    شیر و آرد را قابلمه‌ای متوسط مخلوط کنید.
    مایه‌ی زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر را به شیر و آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    قابلمه را روی حرارت بگذارید و به‌قدری هم بزنید که اندکی غلیظ شود؛ غلظت آن باید از غلظت فرنی کمتر باشد. حواس‌تان باشد که مدام باید به هم‌زدن ادامه دهید، وگرنه مایه ته می‌گیرد.
    قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را به آن اضافه کنید. به‌آرامی هم بزنید که کره آب شود.
    بیسکوییت‌ها را در کف ظرف پیرکس بچینید و مایه را روی آن بریزید. می‌توانید این کار را تکرار کنید که دسرتان لایه‌لایه شود.
    با پودرکاکائو و پودر قند روی دسر را را تزئین کنید.
    اجازه دهید دسر برای چهار ساعت در یخچال بماند و اصطلاحا استراحت کند.


    دسر ساده و خوشمزه

     

    _oxygen

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/04/27
    ارسالی ها
    967
    امتیاز واکنش
    3,361
    امتیاز
    481

    . دسر هندوانه



    مواد لازم برای تهیه‌ی دسر هندوانه:

    آب هندوانه به میزان ۲ پیمانه
    پودر نشاسته‌ی ذرت - ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
    شکر - ۳/۴ پیمانه
    دارچین - ۱ چوب نسبتا کوچک
    خلال پسته و اسانس وانیل به میزان دلخواه

    طرز تهیه‌ی دسر هندوانه:

    برای تهیه‌ی این دسر ابتدا باید گوشت هندوانه را در آبمیوه گیری بریزید و پس از آن، پودر نشاسته را به آهستگی به آن بیفزایید، پس از اینکه مایع یکنواختی به دست آمد، شکر، وانیل و دارچین را به آن بیفزایید. در مرحله‌ی بعدی، ترکیب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برروی حرارت ملایم قرار دهید و به طور دائم آن را با هم زن بزنید. پس از اینکه مخلوط کمی سفت شد، چوب دارچین را خارج نمایید. دسر شما تقریبا آماده است! برای سرو دسر، لیوان‌ها را کمی مرطوب نمایید و دسر هندوانه را در آن بریزید. در مرحله‌ی آخر، این دسر خوشمزه را به مدت ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. می‌توانید به هنگام سرو، سطح این دسر را با خلال پسته و پودر وانیل تزئین نمایید.



    دسر ساده و خوشمزه هندوانه


     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا