طرزتهیه خورش کدوبادمجان

  • شروع کننده موضوع Mårzï¥ē
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Mårzï¥ē

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/18
ارسالی ها
10,419
امتیاز واکنش
37,579
امتیاز
1,051
محل سکونت
TehRan
مواد لازم برای سه نفر :
گوشت گوسفندی ................. نفری 150 گرم با استخوان
سیر................................... یک بوته
بادمجان ............................. دو عدد کوچک
کدو سبز ............................ یک عدد خیلی بزرگ
رب ................................... یک ق غ
غوره ............................... دو مشت
زردچوبه ........................... یک ق چ
عصاره مرغ مگی .............. یک عدد
طرز تهیه:
گوشت را دو قاشق روغن و زردچوبه کمی تف دهید و دو سه لیوان آب و سیر اضافه کرده بگذارید برای دوساعت بپزد. سیر را حبه نکنید و فقط پوستهای روی سیر را تا جایی که ممکن است باز کنید.
بین خودمون باشه خوشمزگی بادمجان و کدو به اینه که تو روغن فراوان سرخ بشه پس اگر مهمون دارید بیخیال روشهای سالم سازی بشید.
بادمجانها رو پوست بگیرید و نمک بزنید و نیم ساعت کنار بگذارید. در این فاصله کدوها رو هم پوست بگیرید و از طول به دو نیم و از عرض هم به دو نیم کنید ( کدوی درشت و چاق و گنده!) و در روغن سرخ کنید. سپس با حوله کاغذی بادمجانها را خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
رب را در یک قاشق روغن تف دهید و سپس در خورش بریزید. رب که حل شد غوره را بریزید و بادمجانها و کدو را روی خورش بچینید و درب قابلمه را ببندید تا برای نیم ساعت تا 40 دقیقه بپزد.
هنگام سرو مراقب باشید که بادمجانها و کدوها را به آرامی جابجا کنید تا له نشوند. غوزه درسته سیر در کنار ظرف غذا علاوه برطعم خوب جلوه زیبایی به خورش شما می دهد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا