طرزتهیه کِسادیا مکزیکی با سس سالسا

  • شروع کننده موضوع Eyna.sh
  • بازدیدها 177
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Eyna.sh

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/12/04
ارسالی ها
1,276
امتیاز واکنش
14,975
امتیاز
696
محل سکونت
تهران
IMG_6875-01-540x360.jpeg


مواد لازم برای کسادیا با سس سالسا

  • گوشت چرخکرده 250 گرم
  • پیاز 2 عدد کوچک
  • سیر دو حبه
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن یا اورگانو، گرانول تخم گشنیز به میزان لازم(همه ادویه ها رو میتونین به سلیقه خودتون اضافه یا حذف کنین)
  • گوجه فرنگی 4-5 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
  • گشنیز خورد شده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • نان ترتیلا یا پیتا 5 عدد
  • لیمو ترش 1عدد
  • پنیر موزارلا یا چدار 1/5 پیمانه

طرز تهیه سس سالسا

برای تهیه سس سالسا بهتره از گوجه فرنگی هایی استفاده کنیم که کمی سفت تر هستند. بعد از شستشو با نوک چاقو یه به علاوه بزرگ و کمی عمیق روی پوست گوجه فرنگی می کشیم.

IMG_6826-01-540x381.jpeg


ایجاد یک + بزرگ روی گوجه فرنگی


سپس اون ها در یک قابلمه کوچکی که آب در اون به جوش اومده میندازیم. برای 4 تا 5 دقیقه که هم کمی نیم پز بشه و هم باعث راحت جدا شدن پوستش در مرحله بعد بشه.

IMG_6833-01-540x360.jpeg


جوشیدن گوجه فرنگی ها همراه آب


بعد از اینکه این زمان سپری شد، گوجه فرنگی رو از آب جوش درمیاریم و بلافاصله در آب سرد میندازیم و بعد از 30 تا 20 ثانیه در میاریم، با این کار پوست گوجه فرنگی خیلی خیلی راحت از گوشتش جدا میشه.

IMG_6834-01-540x427.jpeg

جدا کردن پوست گوجه فرنگی از گوشت


حالا گوجه فرنگی های پوست گرفته رو حسابی ساطوری می کنیم و کنار می ذاریم. یکی از پیاز ها رو همراه کمی روغن زیتون تفت می دیم. وقتی سبک شد، یک حبه سیر رو ساطوری می کنیم و بهش اضافه می کنیم. همراه هم یک مقدار دیگه تفت میدیم تا عطر سیر بلند بشه. تو این مرحله کمی نمک، پودر پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه و پودر فلفل چیلی رو بهش اضافه می کنیم. سپس گوجه های ساطوری رو بهش اضافه می کنیم.


IMG_6836-01-540x360.jpeg


اضافه کردن گوجه فرنگی به پیاز و سیر سرخ شده


گوجه فرنگی ها رو همراه با پیاز و سیر خوب تفت میدیم تا گوجه ها کمی رنگ باز کنن. سس سالسا اصالتاً سس تند و تیزی هست که به ذائقه مکزیکی ها بر میگرده. شما اگر خیلی به غذاهای تند علاقه ندارین یا مثل من تو خونه کوچولوهایی دارین که نمی تونن غذاهای خیلی تند رو بخورن، تو استفاده از فلفل چیلی دقت کنین. بعد از این مرحله، ما فلفل دلمه ای رو به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.


IMG_6839-01-540x360.jpeg


اضافه کردن فلفل دلمه ای به مخلوط گوجه فرنگی


بعد از اضافه کردن فلفل دلمه ای ها کمی صبر می کنیم تا فلفل ها نیم پز بشن. سپس در صورت تمایل گشنیز رو اضافه می کنیم. خوب مخلوط میکنیم بعد درب تابه رو نیمه باز میذاریم تا سس غلیظ بشه و جا بیفته. وقتی زیر شعله رو خاموش کردیم، آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه سس حاضر شد، می تونین داخل بلندر بریزین تا کاملاً پوره بشه. ولی من خودم به همین صورت بیشتر می پسندم. چون اینطوری ترکیبات سس زیر دندون حس میشه. به این صورت سس سالسا رو آماده میکنیم.


IMG_6845-01-540x360.jpeg

سس سالسا آماده شده


طرز تهیه مایع گوشتی برای کسادیا مکزیکی

در مرحله بعد، پیاز دوم رو مجدداً نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دیم و وقتی کمی سبک شد، سیر رو اضافه میکنیم. نمک و ادویه رو اضافه می کنیم و بعد گوشت رو اضافه می کنیم و با هم تفت میدیم و زمان میدیم تا گوشت بپزه.


IMG_6828-01-540x360.jpeg


اضافه کردن گوشت چرخکرده به پیاز و سیر


گوشت رو همراه سیر و پیاز خوب مخلوط میکنیم و وقتی از پخت گوشت مطمئن شدیم، سس سالسا رو بهش اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا مزه ها به خورد همدیگه برن.


IMG_6846-01-540x360.jpeg

اضافه کردن سس سالسا به مایع گوشتی


بعد از اینکه سس و گوشت یکدست شدن، شعله رو خاموش می کنیم تا کمی از حرارت بیفته. اصل کسادیا با نان ترتیلا که نان معروف مکزیکی هاست، درست میشه که بیس اصلیش آرد ذرت هست. اما میشه با نان پیتا یا مدیترانه ای هم درستش کرد. به این ترتیب که دو قاشق از سس گوشتی رو روی یک نیمه نان می ریزیم و همراه با مقداری پنیر موزارلا، نیمه دیگه نون رو بر میگردونیم.


IMG_6849-01-540x378.jpeg


ریختن سس گوشتی روی نان به همراه پنیر


بعد نان رو داخل ماهیتابه گریل که از قبل گرم شده می ذاریم، کمی با دست یا کفگیر بهش فشار میاریم تا هم دو لایه نان به همدیگه بچسبه و هم رد برجستگی های گریل روی نان بیفته.


IMG_6853-01-540x337.jpeg

گریل کردن نان


بعد از اینکه دو طرف نان رو برشته کردیم، کسادیا آماده است، برای سرو اون رو از وسط نصف می کنیم و همراه با مقداری از سس سالسا که نگه داشته بودیم سرو می کنیم.


این غذا به عنوان یه وعده سبک، یک پیشنهاد عالیه چون در هر 100 گرم فقط 293 کالری داره.

IMG_6859-01-540x367.jpeg


منبع: دونفره
 

برخی موضوعات مشابه

بالا