طرزتهیه مینی پای خرما یک عصرانه مقوی

  • شروع کننده موضوع ❤ASAL_M❤
  • بازدیدها 87
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
طرزتهیه مینی پای خرما یک عصرانه مقوی


در این مطلب از ایران ناز برای شما عزیزان دستور تهیه یک عصرانه بسیار مقوی و خوشمزه با استفاده از خرما که طبعی گرم دارد را تهیه کرده ایم. امیدواریم این عصرانه خوشمزه را تهیه کنید و لـ*ـذت ببرید . مینی پای خرما یک عصرانه مقوی و متفاوت و بسیار خوشمزه است.

مینی پای خرما یک عصرانه مقوی و متفاوت است که پیشنهاد می کنیم حتما تهیه کنید.

150868383485238-irannaz-com.jpg


مواد لازم برای تهیه مینی پای خرما :

خمیر تارت 1 کیلوگرم
خرما بدون هسته 500 گرم
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد یک چهارم پیمانه

طرز تهیه مینی پای خرما :

با استفاده از وردنه ای خمیر تارت را روی سطح آردپاشی شده، پهن کنید. بعد آن را با کاتر گرد کمی بزرگ تر از قالب های تارت برش بزنید.

هر تکه از خمیر را داخل قالب های تارت کوچک ساده قرار دهید. سپس روی آن ها کاغذ روغنی و کمی حبوبات بریزید تا پف نکند. بعد با چنگالی چند سوراخ روی آن بزنید.

قالب های تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

خرما، پودر دارچین، پودر زنجبیل و کنجد را درون ظرفی با هم مخلوط کنید.تارت را از فر خارج کنید و درون آن را با مخلوط مواد پر کنید.

در صورت تمایل با استفاده از وردنه اضافه خمیر را مجدد پهن کنید و با کاتر ستاره برش بزنید. بعد آن را روی هر تارت بگذارید و مجددا در طبقه وسط فر با دمای 180درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا