#املت_اسپانیایی
ژامبون مرغ یا گوشت : ۲ ورقه
فلفل دلمای : ۴/۱ فلفل
نخود فرنگی پخته یا کنسرو : ۱ قلشق غذا خوری
سیب زمینی پخته :۱ قاشق غذا خوری
روغن :۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک وفلفل : قدری
آویشن:۱ قاشق چای خوری
ژامبون و فلفل دلمه ای را خرد کرده وسپس با نخود فرنگی مخلوط می کنیم سیب زمینی را خرد کرده به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت می دهی و بعد مخلوط فلفل را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر سرخ می کنیم.
تخم مرغ ۲٬قاشق چای خوری آب و کمی نمک وفلفل و آویشن را مخلوط کرده و سطح مواد داخل تابه را صاف کرده و مخلوط تخم مرغ را به روی تمام مواد می ریزیم مخلوط را بدون هم زدن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی شعله کم قرار داده تا سفت شود و رنگش طلایی شود سپس آن را مثل پیتزا برش زده و در بشقاب می کشیم وبا پره های گوجه فرنگی تزیین می کنیم
ژامبون مرغ یا گوشت : ۲ ورقه
فلفل دلمای : ۴/۱ فلفل
نخود فرنگی پخته یا کنسرو : ۱ قلشق غذا خوری
سیب زمینی پخته :۱ قاشق غذا خوری
روغن :۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک وفلفل : قدری
آویشن:۱ قاشق چای خوری
ژامبون و فلفل دلمه ای را خرد کرده وسپس با نخود فرنگی مخلوط می کنیم سیب زمینی را خرد کرده به مدت ۵ دقیقه در تابه تفت می دهی و بعد مخلوط فلفل را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر سرخ می کنیم.
تخم مرغ ۲٬قاشق چای خوری آب و کمی نمک وفلفل و آویشن را مخلوط کرده و سطح مواد داخل تابه را صاف کرده و مخلوط تخم مرغ را به روی تمام مواد می ریزیم مخلوط را بدون هم زدن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی شعله کم قرار داده تا سفت شود و رنگش طلایی شود سپس آن را مثل پیتزا برش زده و در بشقاب می کشیم وبا پره های گوجه فرنگی تزیین می کنیم