آموزش طرزتهیه کوکوی مرغ وپیازچه

مهرا عظیمی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/08
ارسالی ها
138
امتیاز واکنش
1,849
امتیاز
388
سن
22
محل سکونت
تهران
مواد لازم برای کوکوی مرغ و پیازچه :
مرغ آبپز شده ۳۰۰ گرم
پیازچه ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی مرغ و پیازچه :

ابتدا مرغ را با مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه سیر و کمی‌نمک آب‌پز کنید و بگذارید تا سرد شود.سپس گوشت مرغ را خرد کرده یا ریش ریش کنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، نمک و فلفل مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.در تابه‌ای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس کوکو را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید. سپس به طور نامرتب برش داده سرو کنید.
نکات :
تابه باید به اندازه‌ای باشد که قطر کوکو نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود.
این کوکو را با نان یا کته و آبلیمو سرو کنید.
اضافه کردن مقداری آبلیمو و زعفران کوکو شما را خوشمزه تر میکند(حداکثر ۱قاشق سوپخوری).
اگر دوست دارید کوکو شما پف کرده و چربی کمی داشته باشد در ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و بعد زرده را به بقیه مواد اضافه کرده و در انتها مواد را با هم به آرامی هم بزنید و کوکو را داخل فر طبخ کنید.
در صورت تمایل یک عدد سیب زمینی پخته و رنده شده به این کوکو اضافه کنید تا خوشمزه تر شده و ظاهر آن زیباتر شود.


95_abartazeha_ir-1187.jpg

*** نوش جان ***​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا