آموزش تهیه هش براون؛ یک صبحانه آمریکایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
هش براون (Hash brown) که در واقع همون رنده سیب زمینی سرخ شده اس یه صبحونه خیلی متداول آمریکائیه، که معمولا تنها یا همراه تخم مرغ و بیکن خورده میشه و فقط با سیب زمینی درست میشه و به نظرم با ذائقه ما ایرانی‌ها هم خیلی جوره و میتونه یه عصرونه و شام و یا حتی یه صبحونه خوشمزه برامون باشه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000605_888.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم برای تهیه هش براون
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • سیب زمینی خام: ۲ عدد​
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری​
  • فلفل: ۱/۳ قاشق چایخوری​
  • پاپریکا: ۱/۳ قاشق چایخوری​
  • نمک به مقدار لازم​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000606_328.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مراحل تهیه هش براون
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۱. ابتدا باید سیب زمینی‌های خام رو پوست کنده و رنده کنیم.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000607_139.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۲. بعد داخل یه صافی بریزینشون و زیر شیر آب بگیرین تا نشاسته شون کاملا بره و آب خروجی شفاف بشه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000608_658.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۳. حالا سیب زمینی هارو بریزین تو یه دستمال پارچه‌ای تمیز و پارچه رو بچلونین تا آب اضافی سیب زمینی‌ها کاملا تخلیه بشه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000609_824.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۴. حالا سیب زمینی هارو داخل یه کاسه بریزین و آرد، نمک، فلفل و پاپریکارو بهشون اضافه کنین و خوب با هم مخلوطشون کنین.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000610_856.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۵. داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و قالب‌های آلومینیومی رو بذارین تو روغن. وقتی روغن داغ شد از مخلوط سیب زمینی بردارین و بریزین داخل قالب‌ها کمی فشار بدین و بذارین تا برشته بشن.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000611_556.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۶. وقتی کفشون برشته شد برشون بگردونین تا هر دو طرف برشته بشه و از قالب هم به آرومی درشون بیارین. البته هش براون رو میشه مثل کوکو یکباره داخل ماهیتابه بریزین و بعد برشش بدین یا اینکه به هر شکل دیگه‌ای دوست داشتین درستش کنین. یک روش دیگه هم اینه که مخلوط سیب زمینی رو داخل کمی روغن یا کره بریزین و تفت بدین تا بپزه و طلایی بشه انتخاب روش درست کردنش با خودتونه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000612_963.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۷. بعد از برشته شدن هر دو طرف و ترد شدن سیب زمینی هامون روی دستمال کاغذی بذارینشون تا روغن اضافیشون بره.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000613_370.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۸. حالا هش براون ترد و برشته ما حاضره نوش جان…
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2000614_432.jpg
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا