آموزش تصویری تهیه مارمالاد پرتقال به دو روش ساده
مجله قرمز:
مجله قرمز:
پرتقال جزو میوههای پر طرفدار و با خاصیت فراوان است بنابراین مربای پرتقال هم همانند میوه تازهاش دلخواه و دوست داشتنی خواهد بود. درست کردن مربای پرتقال به دلیل روش خاصی که دارد خیلی جالب توجه و دلپذیر است، چون ما مزه دهی به این مربای خاص را با استفاده از اجزای دور ریختنی پرتقال انجام خواهیم داد و طعمی کاملا پرتقالی به آن خواهیم داد. ما در اینجا دو روش تهیه برای درست کردن مربای پرتقال خواهیم گفت که هر دو دوست داشتنی هستند، اما دومی شیوه و طعمی کاملا متفاوت دارد. برای آشنایی با این دو شیوه جالب با ما همراه باشید.
![1974389_394.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/12/7/1974389_394.jpg)
از آنجایی که میگویند هر چیزی فصلی دارد و هر وقت از موعدش گذشت دیگر نباید دنبال آن گشت حالا که موعد پرتقال هست و این میوه تقریبا جزو میوههای ارزان است چرا به فکر نگه داشتن آن برای روزهای دیگر سال هم نباشیم، میتوان طعم پرتقال را برای سایر روزهای سال هم نگه داشت. البته اگر شما مثل من در منطقهای پرتقال خیز! زندگی میکنید میتوانید در سایر فصول هم از نمونههای انباری آن برای خانه خریداری کنید.