آموزش تصویری خرد کردن مرغ

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 155
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید.

چه چیزهایی لازم داریم؟

• مرغ کامل
• تخته برش
• چاقوی تیز

1. قبل از شروع به خرد کردن مرغ، داخل و خارج آن را با آب سرد بشویید.

497870_954.jpg


2. مرغ را مانند تصویر، روی تخته برش قرار دهید طوری که پشت مرغ روی تخته قرار بگیرد و سـ*ـینه آن به سمت بالا باشد.

497871_235.jpg


3. گردن مرغ را جدا کرده و داخل مرغ را تخلیه کنید. اینها را برای موارد استفاده دیگر مانند سوپ و غیره نگه دارید.

497872_910.jpg


4. تکه بزرگ چربی که اصطلاحا دم مرغ است را جدا کنید.

497873_695.jpg


5. محل اتصال ران مرغ را با چاقو برش بزنید.

497874_237.jpg


6. بدن مرغ را در یک دست خود نگه داشته و با دست دیگر ران مرغ را به سمت بالا و پایین پیچ و تاب دهید تا ران از محل خود جابجا شود.

497875_656.jpg


7. با چاقو ران مرغ را جدا کنید.

497876_562.jpg


8. ران مرغ را در یک دست گرفته، پا را نیز در دست دیگر و دو طرف را به سمت پایین حرکت دهید تا از وسط بشکند.

497877_656.jpg


9. با چاقو ران و پای مرغ را از محل شکستگی برش دهید. همین عمل را برای ران دیگر تکرار کنید.

497878_795.jpg


10. بدن مرغ را برعکس کنید تا پشت آن به سمت رو قرار بگیرد.

497879_296.jpg


11. محل اتصال بال مرغ را از سـ*ـینه پیدا کرده و برش دهید. بال دیگر را نیز جدا کنید.

497880_922.jpg


12. چاقو را داخل شکم مرغ قرار دهید.

497881_212.jpg


13. شروع به بریدن از پایین به سمت گردن مرغ کنید.

497882_891.jpg


14. از قسمت نازک به سمت مفصل شانه مرغ به طرف خارج برش بزنید.

497883_803.jpg


15. به موازات ستون فقرات، استخوان های قفسه سـ*ـینه را برش دهید.

497884_434.jpg


16. طرف دیگر مرغ را نیز به همین روش با چاقو برش بزنید.

497885_748.jpg


17. حال که دو طرف مرغ جدا شده است، پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و جدا کنید. به این ترتیب پشت مرغ از سـ*ـینه جدا می شود.

497886_689.jpg


18. سـ*ـینه مرغ را از درازا از وسط جناغ سـ*ـینه به دو نیم کنید.

497887_515.jpg


19. تکه های مرغ برای دستور غذایی شما آماده است.

497888_297.jpg


20. به این ترتیب مرغ به 9 تکه قسمت شده است.

497889_305.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا