آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی مربایی

  • شروع کننده موضوع ❤ASAL_M❤
  • بازدیدها 169
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

❤ASAL_M❤

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/02
ارسالی ها
5,042
امتیاز واکنش
53,626
امتیاز
1,121
محل سکونت
کهکشان راه شیری ، سیاره ی Exo
شیرینی مربایی گونه ای از شیرینی ها می باشد که بسیار خوشمزه است. یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و درستش کنید.

مواد لازم:

کره (نرم شده) 1 لیوان (230گرم)
شکر 2 سوم لیوان (230گرم)
وانیل 2 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق چایخوری
آرد 2 لیوان +2 قاشق غذاخوری (264 گرم)
مربا نصف لیوان

مواد رویه:

شکر 120 گرم
خامه 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن 1دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه. سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد 3 تا 4 دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید. گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید

و کمی هم بزنید.آرد رو 3 بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.

بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل 4ساعت بذارید توی یخچال بمونه.فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.
147309048841141-irannaz-com.jpg

147309049118986-irannaz-com.jpg

14730904933375-irannaz-com.jpg

147309049570326-irannaz-com.jpg

147309049867197-irannaz-com.jpg

147309050148435-irannaz-com.jpg

.​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا