آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی
چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم مرغ (سـ*ـینه مرغ بدون استخوان)
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر
  • ۳۰ سانتیمتر زنجبیل
  • ۳ عدد گوجه فرنگی
  • ۱۷۰ گرم ماست
  • ۲ عدد فلفل سبز تند
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه
  • ۸ تا ۱۰ عدد میخک
  • ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین
  • ۳ تا ۴ عدد هل
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • نصف قاشق چای خوری زردچوبه
  • یک مشت گشنیز
  • ۱ عدد لیمو
  • نمک به اندازه کافی

1567862_830.jpg


1567863_127.jpg


طرز تهیه:

سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

1567864_700.jpg


یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

1567865_352.jpg


فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.

1567866_161.jpg


۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.

1567867_893.jpg


مرغ را درشت خرد کنید.

1567868_404.jpg


سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

1567869_824.jpg


تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.

1567870_796.jpg


باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

1567871_314.jpg


ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

1567872_202.jpg


پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.

1567873_888.jpg


سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

1567874_894.jpg


خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

1567875_200.jpg


باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

1567876_272.jpg


روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.

1567877_883.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا