طرز تهیه شیرینی هلویی خوشمزه؛ آموزش تصویری و مرحله به مرحله

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه شیرینی هلویی

مواد لازم (برای ۱۷ عدد شیرینی)
آرد نصف فنجان
بکینگ پودرسه چهارم قاشق چای‌خوری
کره نرم شده
۵ قاشق غذا‌خوری
شکر دانه‌ریز
یک سوم فنجان
شکر قهوه‌ای
یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ
یک عدد
خامه ترش
۲ قاشق غذاخوری
وانیل
سه چهارم قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای لایه میانی و تزئین
مربا هلوبه مقدار لازم
شیر
۶ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی زرد و قرمزبه مقدار لازم
شکر دانه‌ریزنصف فنجان
برگ نعناع تازه برای تزئین (اختیاری) به مقدار لازم​

مراحل تهیه

  • فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
  • در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • خامه، کره، شکر دانه‌ریز و شکر قهوه‌ای را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید.
  • تخم مرغ، وانیل و بعد خامه ترش را اضافه کنید و تا زمانی که به یک مخلوط یک‌دست تبدیل شود هم زدن را ادامه دهید.
  • در این مرحله مخلوط آردی را به آرامی به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • یک گلوله کوچک از این خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید.
  • سپس مقداری آن را با کف دست فشار دهید تا کمی صاف شود. ( سعی کنید تمام شیرینی‌ها را به یک اندازه در بیاورید تا زیبایی کار نیز حفظ شود.)
  • درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
  • خمیرهای شیرینی را درون سینی فر بچینید.

269021_191.jpg


  • شیرینی‌ها را به مدت ۱۴ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزید.
  • بعد از پخت شیرینی‌ها را روی یک قفسه قرار دهید تا کمی خنک شوند.
  • بعد از اینکه شیرینی‌ها به طور کامل خنک شدند، مانند تصویر زیر کمی از زیر آن‌ها را خالی کنید.

269022_728.jpg


  • در قسمت خالی شده حدود یک قاشق چای‌خوری مربای هلو یا مارمالاد بریزید.

269023_811.jpg


  • بعد دو شیرینی را بردارید و به هم بچسبانید؛ به‌طوری که مربای هلو لایه میانی این دو شیرینی باشد.

269024_738.jpg


تزئین شیرینی هلویی
بعد از پخت نوبت به تزئین این شیرینی خوش‌مزه می‌رسد. نیازی نیست که حتما هنرمند باشید تا بتوانید این کار را انجام دهید؛ چرا که تزئین این شیرینی بسیار آسان است. در ادامه آموزش تزئین زیبای این شیرینی آورده شده‌است.
  • در دو کاسه کوچک به صورت جداگانه سه قاشق غذاخوری شیر بریزید.
  • رنگ خوراکی قرمز را درون یکی از کاسه‌ها و رنگ خوراکی زرد را نیز درون کاسه دیگر بریزید.
  • شیر را خوب هم بزنید تا این رنگ‌های خوراکی کاملا حل شوند.

269025_235.jpg


  • حالا شیرینی‌هایی که به هم چسباندید را بردارید و با قلموی نقاشی نیمی از آن را به رنگ زرد و نیم دیگر آن را به رنگ قرمز آغشته کنید. (به جای آنکه شیرینی را در مخلوط شیر و رنگ خوراکی فرو کنید، حتما با قلمو آن را رنگ کنید. این کار از خیس شدن بیش از حد شیرینی جلوگیری می‌کند.)
  • پس از رنگ کردن شیرینی‌ها، آن‌ها را مانند تصویر زیر در شکر بغلتانید.

269026_286.jpg


  • در نهایت برای زیباتر شدن شیرینی هلویی روی آن را با یک برگ نعناع تزئین کنید.
  • پس از اتمام مراحل ، شیرینی‌ها را در ظرفی دربسته قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه‌داری کنید.
نوش جان ...
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    طرز تهیه شیرینی هلویی
    مواد لازم (برای ۱۷ عدد شیرینی)
    آرد نصف فنجان
    بکینگ پودر سه چهارم قاشق چای‌خوری
    کره نرم شده
    ۵ قاشق غذا‌خوری
    شکر دانه‌ریز
    یک سوم فنجان
    شکر قهوه‌ای
    یک چهارم فنجان
    تخم مرغ بزرگ
    یک عدد
    خامه ترش
    ۲ قاشق غذاخوری
    وانیل
    سه چهارم قاشق چای‌خوری
    مواد لازم برای لایه میانی و تزئین
    مربا هلو به مقدار لازم
    شیر
    ۶ قاشق غذاخوری
    رنگ خوراکی زرد و قرمز به مقدار لازم
    شکر دانه‌ریز نصف فنجان
    برگ نعناع تازه برای تزئین (اختیاری) به مقدار لازم

    مراحل تهیه
    • فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
    • در یک کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    • خامه، کره، شکر دانه‌ریز و شکر قهوه‌ای را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط حدود یک دقیقه هم بزنید.
    • تخم مرغ، وانیل و بعد خامه ترش را اضافه کنید و تا زمانی که به یک مخلوط یک‌دست تبدیل شود هم زدن را ادامه دهید.
    • در این مرحله مخلوط آردی را به آرامی به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
    • یک گلوله کوچک از این خمیر بردارید و کف دستتان گرد کنید.
    • سپس مقداری آن را با کف دست فشار دهید تا کمی صاف شود. ( سعی کنید تمام شیرینی‌ها را به یک اندازه در بیاورید تا زیبایی کار نیز حفظ شود.)
    • درون سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
    • خمیرهای شیرینی را درون سینی فر بچینید.


    269021_191.jpg




    • شیرینی‌ها را به مدت ۱۴ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزید.
    • بعد از پخت شیرینی‌ها را روی یک قفسه قرار دهید تا کمی خنک شوند.
    • بعد از اینکه شیرینی‌ها به طور کامل خنک شدند، مانند تصویر زیر کمی از زیر آن‌ها را خالی کنید.


    269022_728.jpg




    • در قسمت خالی شده حدود یک قاشق چای‌خوری
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      یا مارمالاد بریزید.


    269023_811.jpg




    • بعد دو شیرینی را بردارید و به هم بچسبانید؛ به‌طوری که مربای هلو لایه میانی این دو شیرینی باشد.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    269024_738.jpg




    تزئین شیرینی هلویی

    بعد از پخت نوبت به تزئین این شیرینی خوش‌مزه می‌رسد. نیازی نیست که حتما هنرمند باشید تا بتوانید این کار را انجام دهید؛ چرا که تزئین این شیرینی بسیار آسان است. در ادامه آموزش تزئین زیبای این شیرینی آورده شده‌است.

    • در دو کاسه کوچک به صورت جداگانه سه قاشق غذاخوری شیر بریزید.
    • رنگ خوراکی قرمز را درون یکی از کاسه‌ها و رنگ خوراکی زرد را نیز درون کاسه دیگر بریزید.
    • شیر را خوب هم بزنید تا این رنگ‌های خوراکی کاملا حل شوند.


    269025_235.jpg




    • حالا شیرینی‌هایی که به هم چسباندید را بردارید و با قلموی نقاشی نیمی از آن را به رنگ زرد و نیم دیگر آن را به رنگ قرمز آغشته کنید. (به جای آنکه شیرینی را در مخلوط شیر و رنگ خوراکی فرو کنید، حتما با قلمو آن را رنگ کنید. این کار از خیس شدن بیش از حد شیرینی جلوگیری می‌کند.)
    • پس از رنگ کردن شیرینی‌ها، آن‌ها را مانند تصویر زیر در شکر بغلتانید.


    269026_286.jpg




    • در نهایت برای زیباتر شدن شیرینی هلویی روی آن را با یک برگ نعناع تزئین کنید.
    • پس از اتمام مراحل ، شیرینی‌ها را در ظرفی دربسته قرار دهید و در جای خشک و خنک نگه‌داری کنید.
    نوش جان ...
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا