طرز تهیه شیرینی مغزدار به ۲ روش

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
طرز تهیه شیرینی مغزدار گردویی
مواد لازم
آرد الک شده
150 گرم
کره 100 گرم
پودر گردو 50 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری + 50 گرم
زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه:
  1. پودر گردو و ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را در ظرفی ریخته و به اندازه‌ای سفیده‌ی تخم مرغ به آن اضافه کنید که به شکل خمیر درآید.
  2. کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود، سپس ۵۰ گرم پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شده و به رنگ سفید درآیند.
  3. یک عدد زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیر یکدستی درآیند.
  4. خمیر حاصل را در نایلون قرار داده و در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.
  5. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  6. مقداری آرد روی سطح کار بپاشید، سپس به کمک وردنه خمیر را روی آن باز کنید تا ضخامتش به ۳ میلی متر برسد.
  7. با استفاده از قالب دلخواه، خمیر را برش زده و مقداری از مخلوط گردو را وسط هر برش قرار دهید.
  8. اطراف خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید، سپس یک لایه خمیر دیگر روی لایه اول قرار دهید و با فشار انگشت، دو لایه خمیر را به هم بچسبانید.
  9. همه شیرینی‌ها را به همین شکل آماده کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌ها را در آن بچینید.
  10. یک عدد زرده تخم مرغ را با محلول زعفران مخلوط کرده و با قلمو روی شیرینی‌ها بمالید.
  11. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود.
  12. شیرینی مغزدار را پس از سرد شدن در ظرف سرو بچینید.
  13. این شیرینی را می‌توانید در ظرف دردار به مدت ۲ هفته در دمای محیط نگهداری کنید.
 
  • پیشنهادات
  • °º¸кยzɠยภº°

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/25
    ارسالی ها
    7,055
    امتیاز واکنش
    20,087
    امتیاز
    869
    محل سکونت
    ارومیه
    239092_218.jpg

    طرز تهیه شیرینی مغزدار شکلاتی

    مواد لازم
    شیر
    2 قاشق غذاخوری
    عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
    آرد 250 گرم
    کره 230 گرم
    شکر 115 گرم
    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    دستور تهیه:
    1. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود، سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا سفید رنگ شود.
    2. آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید، سپس به آرامی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
    3. شیر و عصاره وانیل را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و به شکل خمیر یکدستی درآیند.
    4. خمیر را در نایلون قرار داده و حدود ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
    5. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
    6. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید تا به ضخامت ۵ سانتی متر برسد، سپس آن را قالب بزنید.
    7. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های قالب زده را در آن بچینید.
    8. سینی را به مدت ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند، سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و در حالیکه داغ است با اسکوپ در مرکز آن‌ها یک سوراخ ایجاد کنید.

    طرز تهیه مواد میانی

    مواد لازم
    عصاره وانیل
    1/2 قاشق چایخوری
    پودر شکر 1/2 فنجان
    کره بادام زمینی 1.5 فنجان
    شکلات تخته ای 225 گرم
    شکلات سفید به میزان لازم

    دستور تهیه:
    1. پودر شکر را با کره بادام زمینی مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا به شکل خمیر درآیند.
    2. مخلوط فوق را به روش بن ماری، گرم کنید تا کره ذوب شود، سپس عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.
    3. با این مخلوط، وسط هر یک از شیرینی‌ها را پر کرده، سپس در یخچال قرار دهید تا وسط شیرینی‌ها بسته و سفت شود.
    4. شکلات تخته‌ای را ذوب کرده و پس از سفت شدن مغز شیرینی ها، آن‌ها را در شکلات ذوب شده قرار دهید و دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات بسته شود.
    5. در صورت تمایل به داشتن شیرینی مغزدار دو رنگ، می‌توانید شکلات سفید را ذوب کرده، سپس شیرینی‌ها را تا نیمه در شکلات سفید فرو برید و دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.
    6. این شیرینی‌های خوشمزه را پس از آماده شدن در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از میهمان‌ها مورد استفاده قرار دهید.
    نکته: برای تهیه این شیرینی به جای عصارهوانیل می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری وانیل شکری استفاده کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا