طرز تهیه شیرینی مغزدار گردویی
مواد لازم
آرد الک شده 150 گرم
کره 100 گرم
پودر گردو 50 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری + 50 گرم
زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
مواد لازم
آرد الک شده 150 گرم
کره 100 گرم
پودر گردو 50 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری + 50 گرم
زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
دستور تهیه:
- پودر گردو و ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را در ظرفی ریخته و به اندازهای سفیدهی تخم مرغ به آن اضافه کنید که به شکل خمیر درآید.
- کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود، سپس ۵۰ گرم پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شده و به رنگ سفید درآیند.
- یک عدد زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید. سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیر یکدستی درآیند.
- خمیر حاصل را در نایلون قرار داده و در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- مقداری آرد روی سطح کار بپاشید، سپس به کمک وردنه خمیر را روی آن باز کنید تا ضخامتش به ۳ میلی متر برسد.
- با استفاده از قالب دلخواه، خمیر را برش زده و مقداری از مخلوط گردو را وسط هر برش قرار دهید.
- اطراف خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید، سپس یک لایه خمیر دیگر روی لایه اول قرار دهید و با فشار انگشت، دو لایه خمیر را به هم بچسبانید.
- همه شیرینیها را به همین شکل آماده کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینیها را در آن بچینید.
- یک عدد زرده تخم مرغ را با محلول زعفران مخلوط کرده و با قلمو روی شیرینیها بمالید.
- سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا روی شیرینیها طلایی شود.
- شیرینی مغزدار را پس از سرد شدن در ظرف سرو بچینید.
- این شیرینی را میتوانید در ظرف دردار به مدت ۲ هفته در دمای محیط نگهداری کنید.