طرز تهیه شیرینی نرم شکری بادامی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این شیرینی های نرم و خوشمزه، دسر مورد علاقه بچه هاست.


مواد لازم

  • کره (کمی نرم شده) ۲/۳ فنجان
  • روغن صاف قنادی۲/۳ فنجان
  • شکر۱.۵ فنجان
  • تخم مرغ۲ عدد
  • عصاره بادام۲ قاشق چای خوری
  • آرد شیرینی پزی۲/۳/۴ فنجان
  • آرد همه کاره۱ فنجان
  • نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ خوری
  • بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
  • نمک۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم

1503679_152.jpg



طرز تهیه:

۱- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۲-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند

۳-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید.

۴ -فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۴ درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.

۵- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.

۶ -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. ۸ تا ۱۰ دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا