طرز تهیه شیرینی قهوه

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم :


● آرد 275 گرم (+ یه قاشق سرپر در صورت لزوم )

● پودر نشاسته ذرت 50 گرم

● کره یا روغن قنادی 250 گرم

● پودر شکر 70 گرم

● پودر نسکافه 2 قاشق چایخوری

● وانیل 1/4 قاشق چایخوری

● گردوی ریز خرد شده به مقدار لازم

● پودر شکر یا شکلات ذوب شده برای تزیین



Please, ورود or عضویت to view URLs content!


روش پخت :


کره رو میذاریم تا به دمای محیط برسه و نرم بشه بعد وانیل و پودر شکر اضافه کرده و با هم زن می زنیم تا کمی پفدار و سبک بشه، پودر نسکافه رو میریزیم و دو دقیقه هم میزنیم



آرد و نشاسته رو کم کم به مایه اضافه میکنیم و بدون استفاده از هم زن مخلوط میکنیم. نیازی به ورز دادن نیست همین که مخلوط بشه کافی است



خمیر این شیرینی چسبنده نیست ولی خیلی نرمه، پس اگه بعد از اضافه کردن 275 گرم آرد خمیر به دست میچسبید، 1 قاشق آرد اضافه کنید نه بیشتر، توجه کنید که آرد زیاد لطافت شیرینی رو از بین میبره، بعد از جمع شدن و یکدست شدن خمیر گلوله های 10 – 11 گرمی ازش برمیداریم و به حالت انگشتی فرم میدیم روش یه خط میندازیم و توی گردو میغلطونیم و توی سینی فر با فاصله میچینیم و فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرمش کردیم طبقه بالا به مدت 17 دقیقه می گذاریم



بعد از فر درآورده و روش پودر شکر میپاشیم و دوباره 3 دقیقه تو فر میذاریم، سپس از پخت کامل از فر درمیاریم و در صورت تمایل تا گرمه با شکلات ذوب شده تزیینش میکنیم، پودر شکر روشو حذف نکنین چون دراون صورت خیلی کم شیرین می شود، من یه بار به روش بالا درست کردم بافتش عالی شد ولی شیرینیش به نظرم خیلی کم بود ایندفعه از اول پودر شکرشو 150 گرم ریختم و دیگه روش نریختم ولی بافتش یه کم خشکتر شد در ضمن اندازه شیرینها رو 7 – 8 گرم درنظر گرفت
 

برخی موضوعات مشابه

بالا