شیرینی صدفی که به آن گاها مادلین هم میگویند یک کیک یا کوکی کوچک با بافت نرم و خوشمزه است. این شیرینی مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است. شیرینی صدفی طرز تهیه راحتی دارد، ولی برای تهیه آن به قالبهای صدفی احتیاج است. در ادامه دو دستور خوب و متفاوت برای تهیه این شیرینی گفته شده است.
۱ . طرز تهیه شیرینی صدفی
مواد لازم (برای حدود ۲۰ عدد شیرینی)
کره نرم شده ۱ پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک و نیم قاشق چایخوری
آرد دو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
قالب صدفی شکل قابل تهیه از فروشگاههای لوازم قنادی
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳ ساعت
دستور تهیه
۱ . طرز تهیه شیرینی صدفی
مواد لازم (برای حدود ۲۰ عدد شیرینی)
کره نرم شده ۱ پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک و نیم قاشق چایخوری
آرد دو و یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
قالب صدفی شکل قابل تهیه از فروشگاههای لوازم قنادی
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳ ساعت
دستور تهیه
- ابتدا فر را روشن کنید و بر روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا داغ شود.
- کره و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا به رنگ کرم در آید.
- وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همهی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
- خمیر شیرینی آماده شد. خمیر را برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. (این کار به پف کردن شیرینی کمک قابل توجهی میکند).
- قالبهای صدفی شکل را کمی چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.
- خمیرها را داخل قالبهای صدفی شکل قرار دهید و قالب را درون فر بگذارید. (توجه کنید که کمی از سر قالب را خالی بگذارید، چون این شیرینی در قالب پف میکند.)
- پس از ۱۰ دقیقه به آن سر بزنید اگر خمیر به رنگ طلایی در آمده قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند سپس شیرینیها را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
- میتوانید روی شیرینیها را با پودرقند تزئین کنید.