- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و شیک هستید کوفته کباب پیستری را از دست ندهید. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه این نوع کباب را آموزش دهیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، زعفران ، کمى زنجبیل رنده شده ، فلفل سیاه و قرمز ، کمى پودر سوخارى و نمک رو ریخته ورز دهید ، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید…[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بعد کوفته ها را به اندازه هاى مساوى درست کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید…[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]با حرارت ملایم و درب بسته به مدت 15 دقیقه اجازه دهید به آرامى سرخ و پخته شوند ….[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]از روى حرارت بردارید و کمى که خنک شد ، کوفته هارا داخل ترکیب زعفران و فلفل سیاه و آب لیموى تازه بغلتانید و کنار بکذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]از خمیر هزارلا نوار هایى به اندازه دور کوفته ها ببرید و دور کوفته ها بپیچید و با یک خلال دندان خمیر را محکم کنید ، همه کوفته ها را به همین ترتیب درست کنید …[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- خمیر هزار لا 1 بسته
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- زنجبیل رنده شده به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- پودر سوخاری به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، زعفران ، کمى زنجبیل رنده شده ، فلفل سیاه و قرمز ، کمى پودر سوخارى و نمک رو ریخته ورز دهید ، دو ساعت داخل یخچال قرار دهید…[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بعد کوفته ها را به اندازه هاى مساوى درست کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید…[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]با حرارت ملایم و درب بسته به مدت 15 دقیقه اجازه دهید به آرامى سرخ و پخته شوند ….[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]از روى حرارت بردارید و کمى که خنک شد ، کوفته هارا داخل ترکیب زعفران و فلفل سیاه و آب لیموى تازه بغلتانید و کنار بکذارید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]از خمیر هزارلا نوار هایى به اندازه دور کوفته ها ببرید و دور کوفته ها بپیچید و با یک خلال دندان خمیر را محکم کنید ، همه کوفته ها را به همین ترتیب درست کنید …[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]دور خمیر ها را هم با زعفران دم کرده زرین کنید و داخل فر 200 درجه سانتى گراد از قبل داغ شده ، قرار دهید تا زمانى که خمیر پخته و کمى طلایى شوند …[/BCOLOR][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]بعد داخل ظرف سرو بچینید و تزئین کنید …[/BCOLOR][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکته:[/BCOLOR][/BCOLOR]