آموزش تصویری: تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 202
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ولووان (به فرانسوی: Vol-au-vent) از خمیر هزار لا درست می‌شود. داخل آن خالی بوده و با مواد غذایی پر می‌شود. برای تهیه ولووان مرغ و تره فرنگی، خمیر هزارلا با مرغ و تره فرنگی پر می‌شود. می‌توانید از قارچ و تره فرنگی هم برای پر کردن خمیر استفاده کنید که در آن صورت ولووان قارچ و تره فرنگی می‌شود. یک غذای خوشمزه که حتما باید امتحان کنید.

1467051_398.jpg


مواد لازم برای پر کردن ۴ عدد ولووان:
  • ۱۰ گرم کره
  • ۱۵ گرم پیاز خرد شده
  • ۱۵ گرم تره فرنگی خرد شده
  • ۳۰ گرم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • یک قاشق چایخوری آرد
  • ۳۰ میلی لیتر شیر

مواد لازم برای دور ولووان:
  • ۲۴۰ گرم خمیر هزارلا
  • یک عدد تخم مرغ

مواد لازم برای تزئین:

شوید و جعفری تازه خرد شده

1467052_130.jpg


طرز تهیه:

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

1467053_560.jpg


کره را در قابلمه ریخته و حرارت دهید. پیاز خرد شده و تره فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.

1467054_174.jpg


مرغ خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. آرد را روی آن پاشیده و تفت دهید.

1467055_335.jpg


شیر را اضافه کنید و تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید. آن را بچشید و نمک و فلفل را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.

1467056_543.jpg


خمیر را با وردنه پهن کنید و با یک قالب ۴ عدد دایره از خمیر‌ جدا کرده و با یک قالب کوچکتر ۴ عدد گل از خمیر ببرید.

1467057_253.jpg


وسط گل‌های کوچکتر را با قالب دایره‌ای ببرید تا شکل حلقه درآید.

1467058_577.jpg


روی خمیرهای دایره ای را تخم مرغی کنید و سپس حلقه‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

1467059_762.jpg


به مدت ۱۲ - ۱۳ دقیقه در فر بپزید.

1467060_922.jpg


سر خمیرهای پخته شده را با کمک چاقو ببرید و مواد پر کننده را داخل آن‌ها بریزید. به مدت ۳ دقیقه بپزید، سپس با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید.

1467061_200.jpg




طرز تهیه خمیر هزارلای ساده:

1467062_720.jpg


مواد لازم:

  • دو و یک سوم پیمانه یا ۳۵۰ گرم آرد ساده
  • ۱۴ قاشق غذاخوری یا ۲۱۰ گرم کره
  • مقدار کمی نمک
  • ۸ - ۱۰ قاشق غذاخوری آب سرد
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو

1467063_952.jpg


طرز تهیه:

۱ - کره را حداقل ۲ ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید.

۲ - در یک ظرف آب و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار بگذارید.

۳ - در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را ترکیب کنید. دقت کنید که همه مواد باید سرد باشند تا خمیر خوبی به دست آید. حتی می‌توانید کاسه آرد خود را هم در یخچال قرار دهید.

۴ - کره یخ زده را با دنده درشت مستقیما در مخلوط آرد رنده کنید. با یک چاقو کره را در آرد هم بزنید. کره منجمد راز این خمیر است و هرچه سردتر باشد خمیر ترد‌تر می‌شود.

۵ - مایع را اضافه کنید. اگر به همه آن نیاز نبود کمی از آن را نگه دارید. با استفاده از دست خمیر را به آرامی ورز دهید. دقت کنید که به اندازه کافی آب بریزید. آب بیش از حد اجازه نمی‌دهد خمیر پفکی داشته باشید.

۶ - خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک پلاستیک فریزر قرار داده و سپس به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید مقداری از خمیری که نیاز دارید را استفاده کنید و باقیمانده آن را تا ۳ روز در یخچال قرار دهید. یا برای دفعه بعد فریز کنید.

نکته یک: اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از خمیرتان بگیرید آن را در فر داغ بپزید.

نکته دو: وقتی خمیر را در فریزر قرار می‌دهید و بعد دوباره استفاده می‌کنید مقداری آب می‌اندازد بنابراین به این عامل هم توجه کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا