آموزش تصویریِ پیتزا لقمه‌ای با گوشت و کلم بروکلی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 266
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این پیتزاهای لقمه ای کوچک و جذاب را به عنوان یک میان وعده ی محبوب کودکان یا یک فینگر فود آسان برای میهمانی بعدی تان درست کنید. ما معمولاً این پیتزا های لقمه ای را کنار یک کاسه سس پیتزا سرو می کنیم تا اگر کسی خواست لقمه ی خود را در آن بزند.

مواد لازم:



  • پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
  • گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد (زده شده)

1315815_654.jpg




طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

2- نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.

3- خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.

1315816_502.jpg



4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.

1315817_140.jpg


5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.

1315818_356.jpg


6-روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.

1315819_554.jpg


7- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا