آموزش تهیه خورشت ترش سماق

آیا این مطلب مفید بود؟

  • بله

    رای: 1 100.0%
  • خیر

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    1

haniye anoosha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/04/23
ارسالی ها
234
امتیاز واکنش
1,484
امتیاز
361
محل سکونت
تهران
  1. خورش ترش سماق
ممکن است تا به حال اسم این غذا را نشنیده باشید. خورش ترش سماق یک غذای مازندرانی است که در عین خوشمزه بودن بسیار هم مقوی است. این غذا، همانطور که از اسمش معلوم است، مزه ترشی داشته و برای کسانی که عاشق خوراکی‌های ترش‌مزه هستند بسیار دوست‌داشتنی است.



مواد لازم به ازای هر نفر:

  • سـ*ـینه مرغ 1 عدد
  • سبزی خورشت 15۰ گرم (اصل این غذا با سبزی مرغ ترش تهیه می‌شود، اما اگر به آن دسترسی ندارید از سبزی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    هم می‌توانید استفاده کنید)
  • پیاز 5 عدد
  • لوبیا قرمز یک سوم فنجان
  • آبغوره یک سوم فنجان
  • سماق 5 قاشق غذاخوری
  • غوره یک سوم فنجان
  • سیر 5 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

  • سیرها و پیازها را ریزریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید.
  • سـ*ـینه‌ های مرغ، نصف مقدار سماق و نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱0 الی ۱5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ ها تغییر کند.
  • پس از تغییر رنگ مرغ‌ ها می‌ توانید لوبیاها را به همراه مقداری آب اضافه کنید و حرارت شعله را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید مواد خورشت بپزد.
  • سبزی‌ ها را به صورت کاملا ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید. سپس نیمی از سماق باقی‌مانده را به سبزی‌ های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و بعد از روی حرارت بردارید.
  • سبزی‌ های تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره‌ ها و مقدار باقی‌مانده سماق را به باقی مواد اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
دقت کنید که با وجود ترش بودن سماق، اگر در مصرف آن زیاده‌روی کنید غذای شما تلخ خواهد شد. بنابراین اگر می‌خواهید غذای شما بیشتر از حالت عادی ترش شود، مقدار بیشتری آب‌‌غوره استفاده کنید و به هیچ وجه میزان مصرف سماق را افزایش ندهید.

e6470b70-ef27-48e6-8c86-e66b3bc56d20_800.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا