- خورش ترش سماق
مواد لازم به ازای هر نفر:
- سـ*ـینه مرغ 1 عدد
- سبزی خورشت 15۰ گرم (اصل این غذا با سبزی مرغ ترش تهیه میشود، اما اگر به آن دسترسی ندارید از سبزی هم میتوانید استفاده کنید)
- پیاز 5 عدد
- لوبیا قرمز یک سوم فنجان
- آبغوره یک سوم فنجان
- سماق 5 قاشق غذاخوری
- غوره یک سوم فنجان
- سیر 5 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیرها و پیازها را ریزریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید.
- سـ*ـینه های مرغ، نصف مقدار سماق و نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱0 الی ۱5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
- پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را به همراه مقداری آب اضافه کنید و حرارت شعله را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید مواد خورشت بپزد.
- سبزی ها را به صورت کاملا ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید. سپس نیمی از سماق باقیمانده را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و بعد از روی حرارت بردارید.
- سبزی های تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره ها و مقدار باقیمانده سماق را به باقی مواد اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد.