آموزش پخت شیرینی دونات

reza_jabbari79

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/08
ارسالی ها
154
امتیاز واکنش
25,494
امتیاز
726
سن
23
محل سکونت
bnb
شیرینی دونات
شیر......1 پیمانه
کره نرم شده....60 گرم
تخم مرغ.......2 عدد
نمک....1/2قاشق.چ.خ
شکر.....50 گرم
خمیرمایه....۲ قاشق غذاخوری
آرد....حدود 500 گرم (حدوداً 4 پیمانه=اندازه ها با لیوان دسته دار فرانسوی هست)لیوان آخری رو کم کمک اضافه کنید...ممکنه از این مقدار; مقدار کمتر یا بیشتر نیاز باشه☺️
وانیل.... 1/4 ق.چ

طرز تهیه:
یک لیوان شیر ولرم که هم دمای بدن باشه را با خمیرمایه و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده ده دقیقه در ظرفی با سرپوش، استراحت میدهیم.
تخم مرغ و کره و نمک و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد خمیرمایه رو اضافه میکنیم.
سپس آرد بهش اضافه کردم و الک کردم را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود و بدست نچسبد. شاید کل آرد لازم نشود چون آردها با هم فرق دارن.
روی خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند و ور بیاید و حجمش دو سه برابر شود.
اگر بعد از این مدت زمانی، وقتی خمیر را با انگشت فشار می دهید گود شود، اما به حالت اولیه برنگردد، آماده استفاده است.
بعد حدود ۲ دقیقه ورزش میدیم تا هواگیری بشه
بعد خمیر را به چانه های 80گرمی تقسیم میکنیم خمیر رو نکشید با یه چاقوی تیز جدا کنید یه سینی تمیز و بزرگ رو یکم چرب کردم چونها رو روش با دست باز کردم اندازه یه نعلبکی وسطش رو با ته ماسوره یا در یه بطری نوشابه جدا کنید و باز روش رو با پارچه تمیز بپوشونید حدود ۱۰ دقیقه تو این فاصله یه قابلمه کوچیک رو تا نصفه روغن بریزید تا دوناتها داخلش غوطه ور بشه و بزارید با شعله ملایم خوب گرم بشه بعد یه دونه از خمیر رو به کمک نایلون زیرش جدا کرده بزارید تو روغن و با قاشق مرتب از روغن داغ روی خمیر بریزید و زود زود بر گردونید میبینید که سریع پف میکنه حتما دونه دونه سرخ کنید که عالی بشن بعد تو سبد بزاریدشون تا روغن اضافیش بریزه.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا