آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

  • شروع کننده موضوع *samira*
  • بازدیدها 203
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*samira*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/05
ارسالی ها
4,268
امتیاز واکنش
3,891
امتیاز
546
محل سکونت
زیر آسمان آبی خاکستری
مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوي آسيابشده =يك پيمانه
كره= 100 گرم
سيرداغ =سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك= به ميزان لازم
تخممرغ= دو عدد
سير =دو حبه
mirza-ghasemi.jpg
طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير ميگذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه ميكنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجهفرنگيها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت ميدهيم و با ادويهها به مواد بالا اضافه ميكنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجهفرنگيها و بادنجان له شود. تخممرغها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده ميگذاريم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا