آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 147
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

مواد لازم:

  • آرد : ۳۰۰ گرم
  • شکر : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • ماست : ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب : یک قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع : ۱۸۰ گرم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1221816_313.jpg

طرز تهیه:

1- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

1221817_920.jpg

2-حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

1221818_951.jpg

3-و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

1221819_375.jpg

4-سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

1221820_484.jpg

5-حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

1221821_264.jpg

6-حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

1221822_229.jpg

7-کیک یزدی ها آماده هست نوش جان

8-این مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1221823_270.jpg
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا