سوپ مرغ و چغندر؛ عاشقش می شوید

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 189
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سوپ مرغ و چغندر؛ عاشقش می شوید
این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید. مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید. مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • ½ پیاز
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱-۲ عدد هویج
  • ۲ الی ۳ عدد چغندر
  • ۲ عدد سـ*ـینه مرغ
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • آب یک عدد لیمو
  • خامه ترش برای تزئین

1302608_348.jpg


دستور تهیه:

1. ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.

1302609_252.jpg


2. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید.

1302610_209.jpg


3. یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.

1302611_543.jpg


4. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.

1302612_758.jpg


5. سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید.

1302613_597.jpg


6. چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.

1302614_476.jpg


7. اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم.

1302615_708.jpg


8. روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.

1302616_208.jpg


9. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.

1302617_537.jpg


10. سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

1302618_966.jpg


11. باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

1302619_674.jpg


1302620_523.jpg


12. نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.

1302621_515.jpg


13. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

1302622_548.jpg


14. زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد.

1302623_407.jpg


15. بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.

1302624_761.jpg


16. بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمی هم نمک به آن بزنید.

1302625_552.jpg


17. اکنون سوپ ما آماده است روی آن را با خامه ترش و کمی شوید تازه تزئین کرده و میل کنید.

1302626_936.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
101
بالا