دستور پخت طرز تهیه سوپ سفید خوشمزه و مجلسی با جو و بلغور گندم برای افطار

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سوپ سفید خوشمزه و مجلسی با جو و بلغور گندم برای افطار
سوپ شیر یا سوپ سفید بسیار لذیذ و مناسب مهمانی ها و ضیافت‌هاست. در بخش آشپزی طرز تهیه سوپ سفید یا سوپ شیر با خامه را آموزش می دهیم.

این سوپ بسیار خوش‌طعم بوده و گزینه مناسبی برای یک وعده شام است. هم چنین پیش غذایی شیک برای مهمانی‌ها محسوب می‌شود.

طرز تهیه سوپ سفید خوشمزه و مجلسی
سوپ سفید یا سوپ شیر ، یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع سوپ است. این سوپ‌ مجلسی و مقوی در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می شود.

این خوراک می‌تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو ‌شود.



%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%B4%DB%8C%D8%B1.jpg


مواد لازم برای تهیه سوپ سفید
جو پوست کنده یک پیمانه

بلغور گندم نصف پیمانه

کنسروذرت نصف الی یک پیمانه

خامه یک پاکت صورتی

جعفری خردشده کمی

قارچ 200گرم

هویج رنده یاخردشده سه عدد

شیر چهارپاکت یارانه ای

سـ*ـینه مرغ نصف یک عدد

کره 50گرم



%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF.jpg




طرز تهیه سوپ سفید
سـ*ـینه مرغ را با مقدار زیادی آب می پزیم. سپس ریش ریش کرده و کنار میگذاریم.

با آب مرغ جو و بلغور خیسانده را می پزیم اگر به آب نیاز داشت می تونیم کم کم اضافه کنیم تا حدی که بپزه ولی نه خیلی زیاد.

کره را آب کرده و بهش چهار قاشق آرد گندم اضافه می کنیم. تا حدی که بوی خامیش از بین بره تفت میدیم و شیر را بهش اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا بجوشه و سفت شه.

شیر را اول کمی اضافه می کنیم حل می کنیم تا دون دون نشه و می تونیم با گوش کوب برقی خوب صافش کنیم.


به جو و بلغور، هویج و ذرت و مرغ ریز شده و شیر، اضافه کرده و هم می زنیم. در قابلمه رو نمی ذاریم. نمک هم آخر پخت اضافه می کنیم تا بریده نشه.

قارچ رو هم اضافه کرده تا حدی که تمام مواد خوب پخته شن روی حرارت ملایم میمونه.

کمی هم جعفری اضافه و اگه دوس داشتین چند قاشقی هم آبلیمو ریخته و زیرگاز را خاموش میکنیم.

موقع کشیدن سوپ سفید تو ظرف مورد نظر خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.



نکات :

بهتر است جو و بلغور را از شب قبل خیس کنید.

هر چه سوپ سفید را کمتر به هم بزنید کمتر ته می گیرد.

این سوپ با قلم گوساله طعم بهتری دارد.




منبع : کانال پخت و پز آسان/پیج رقیه

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا