دستور پخت طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,551
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
(معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!)

آماده سازی: 30 دقیقه
4944.jpg









مواد اولیه برای 4 نفر :
عصاره مرغ یک بسته کوچک

شیر 4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)

آرد سفید 3 قاشق غذاخوری (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه)

کره 25گرم (حدود یک چهارم کره های معمولی)

فلفل به میزان لازم (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید)

پیاز 1 عدد (تا حد ممکن ریز خرد شده)

قارچ 1 لیوان (خرد شده به شکل دلخواه)

خامه یک لیوان ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست)

نمک به میزان دلخواه

آویشن 1قاشق مربا خوری

طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.



4943.jpg

قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.
4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .



4942.jpg

وقتی سوپ تقریبا جا افتاد خامه را خوب بزنید و با مقداری از آب غذا(شیر)مخلوط کنید و در صورت امکان با همزن خوب یکنواخت کنید.سپس آن را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را برای سرو آماده کنید.



4945.jpg



نکات:
1)توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه سوپ را خیلی روی حرارت قرار ندهید جون خامه میبرد.
2)در صورت تمایل از خامه و شیر بیشتری در سوپ استفاده کنید.
3)اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده برای تزیین غذا آن را خوشمزه تر میکند.
4)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ صاف شده استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
5)در صورت تمایل از مقداری گردوی آسیاب شده هم داخل سوپ و هم برای تزیین استفاده کنید(طعم دلپذیری به غذایتان میدهد!)



نوش جان


فود سوران

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا