طرز تهیه سوپ قارچ با سس سفید
مواد لازم
سـ*ـینه مرغ 1.2 سـ*ـینه
جو بلغور 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد
قارچ 8 عدد
کره 200 گرم
شیر 3 پیمانه
ادویه و جعفری به میزان کافی
خامه 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مواد لازم
سـ*ـینه مرغ 1.2 سـ*ـینه
جو بلغور 1.5 پیمانه
پیاز 1 عدد
قارچ 8 عدد
کره 200 گرم
شیر 3 پیمانه
ادویه و جعفری به میزان کافی
خامه 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- سـ*ـینه مرغ را خریداری و به مدت 24 ساعت داخل آب داخل یخچال نگهداری نمایید.
- سـ*ـینه مرغ را داخل آب انداخته تا حدی که سطح آن را بپوشاند سپس بر روی شعله گذاشته پس از جوش آمدن کفی از آن خارج میشود، کف را دور ریخته و مجدد آب جوش بر روی مرغ میریزیم.
- پیاز را پوست کنده به مرغ (به صورت رنده یا خرد کردن به قطعات کوچک) اضافه مینماییم.
- زمان داده میشود تا مرغ به خوبی پخته شود