- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
با نزدیک شدن به فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ میشود و این پیشغذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستورانها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه میشوند. یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که اکثر ما آن را به صورت آبپز و داغ در پاییز و زمستان میل کردهایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزهای تهیه میشود که رنگ بسیار زیبا و چشمنوازی دارد.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانیها نیز استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
1. برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبوها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
2. سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
3. حالا ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
4. برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
5. آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
6. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
7. حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کنبریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشتکوب برقی نیز می توانید استفاده کنید.
8. سوپ لبوی شما آماده است. میتوانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.
نکته:
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانیها نیز استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
- چغندر (لبو) 2-3 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- ساقه کرفس 1 عدد
- هویج بزرگ 1 عدد
- برگ بو 1 عدد
- رزماری 1 شاخه کوچک
- فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
- آب مرغ به میزان لازم
طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
1. برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبوها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
2. سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
3. حالا ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
4. برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
5. آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
6. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
7. حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کنبریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشتکوب برقی نیز می توانید استفاده کنید.
8. سوپ لبوی شما آماده است. میتوانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.
نکته:
- در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
- سوپ لبو را میتوان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.
- اکثر سوپها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما میتوانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آنها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه کرده و از خودن آن لـ*ـذت ببرید