طرز تهیه سوپ زرشک

लнеδλεнल

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/07/01
ارسالی ها
71
امتیاز واکنش
280
امتیاز
136
سن
31
محل سکونت
زیر آسمان خاکستری

79047-597e328ccc118.jpg

مواد لازم سوپ زرشک
  • سـ*ـینه مرغ 300 گرم
  • زرشک 200 گرم
  • جعفری خردشده 150 گرم
  • قارچ خردشده 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
  • آرد گندم دو قاشق سوپخوری
  • آبلیمو سه قاشق سوپخوری
  • پیاز یک عدد
  • هویج 100 گرم
  • سیب‌زمینی 1 عدد
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • آب مرغ یا آب گوشت 2 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه سوپ زرشک
با آموزش طرز تهیه سوپ زرشک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ زرشک خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی و نرم شود. سپس سـ*ـینه مرغ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم . مواد را تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها کمی تغییر کند.

آرد را داخل تابه مرغ و پیاز می ریزیم و در حد چند دقیقه تفت می دهیم . سپس یک قابلمه روی اجاق گاز قرار می دهیم و آب مرغ یا گوشت را داخل آن می ریزیم می‌ریزیم سپس مرغ را که داخل تابه تفت داده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا مواد با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزند. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و همراه با نصفی از زرشک ، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک آن را تزئین کنید . این سوپ مختص شهر تبریز می باشد که سوپی مقوی و خوش طعم است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا