طرز تهیه رل استیک با سس بالزامیک

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
مواد لازم جهت تهیه رل استیک با سس بالزامیک
گوشت راسته ورق شده 6 تکه
قارچ 5 تا 6 عدد
کره یا روغن زیتون دو قالب 50 گرمی
فلفل دلمه‌ای سه رنگ (قرمز، سبز و زرد) هر کدام 1 عدد
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان کافی
شکر 1 تا 2 قاشق چای‌خوری
سبزیجات معطر به میزان کافی
کدو سبز 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر یا پیازچه خرد شده 3 حبه
هویج خرد شده و پخته شده 1 عدد
آب گوشت 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت رل استیک با سس بالزامیک
گوشت راسته را به تکه های مورد نظر (برای رول کردن) خرد کنید و کمی آن را بکوبید تا نرم شود و پخت آن راحت‌تر گردد.
78753_447.jpg

گوشت راسته گوساله

روی گوشت را روغن زیتون یا کره بمالید و با سبزی خشک ترخون یا رزماری، نمک، فلفل سیاه، کمی زردچوبه و کاری مزه‌دار کنید.

78754_134.jpg

گوشت راسته طعم‌دار شده با ادویه، روغن زیتون، سبزی معطر و نمک

پیاز را خرد کنید و داخل ماهی‌تابه سرخ کنید در پایان یه حبه سیر خرد شده را نیز بیفزایید و تفت دهید.
کره را در ظرف جداگانه آب کنید و قارچ را داخل آن بریزید و تفت دهید (زیر شعله زیاد باشد).
فلفل دلمه را به صورت کشیده خرد کنید به همراه کدو خرد شده و قارچ تفت داده شده، داخل پیاز سرخ شده بریزید.
هویج را خرد کنده و در ظرف جداگانه بگذارید بپزد و به مواد اضافه کنید.
مواد را درون گوشت بگذارید و بپیچانید و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

78755_943.jpg

مواد و سبزیجات در رل استیک گوشت
78756_151.jpg

رل استیک پر شده از سبزیجات

رل‌های آماده شده را بر روی گریل، گریل کنید یا داخل ماهی‌تابه آن را سرخ کنید.

78757_705.jpg

رل‌ استیک در حال سرخ شدن
در پایان سس بالزامیک را بر روی آن بریزد و سرو نمایید.
 
  • پیشنهادات
  • AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    طرز تهیه سس بالزامیک
    1. داخل ظرفی روغن یا کره بریزید و 2 حبه سیر خرد شده (یا پیازچه خرد شده) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.
    2. سرکه و شکر به همراه کمی سبزی معطر (ترخون، نعنا، رزماری یا جعفری) را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غلیظ شود.
    78761_766.jpg

    رل استیک با سس بالزامیک

    نکات
    • گوشت را تکه کنید و با مواد آغشته کنید و بگذارید در یخچال به مدت چند ساعتی بماند.
    • بجای کره می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید ولی حرارت نباید زیاد باشد.
    • سبزی معطر به دلخواه شما است.
    • شکر به سرکه اضافه می‌شود تا طعمی ترش و شیرین ایجاد کند که بنا به سلیقه، هر دو سرکه و شکر کم و زیاد خواهد شد.
    • می‌توانید در پایان رل‌ها را در ظرف بگذارید و سس را بر روی آن بریزید و 5 تا 10 دقیقه بعد آن را سرو کنید(طعم سرکه به خرد رل خواهد رفت).
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    146
    بالا